Ο Ράονιτς απέκλεισε τον Φέντερερ και προκρίθηκε στον τελικό

Στον πρώτο του τελικό σε Grand Slam προκρίθηκε ο Μίλος Ράονιτς, ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ έκανε την ανατροπή κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο Ράονιτς απέκλεισε τον Φέντερερ και προκρίθηκε στον τελικό

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν κατάφερε να προκριθεί για τρίτη σερί χρονιά στον τελικό του Wimbledon. Ο Ελβετός τενίστας βρήκε μπροστά του τον Μίλος Ράονιτς, ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ, τελικά πήρε τη νίκη με 3-2 (6-3, 6-7(3), 4-6, 7-5, 6-3) και μαζί και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Με τη νίκη αυτή, ο Ράονιτς έγινε ο πρώτος Καναδός που κατορθώνει να φτάσει σε τελικό Grand Slam, ενώ από την άλλη, ο Ρότζερ Φέντερερ ηττήθηκε για πρώτη φορά στον ημιτελικό του Wimbledon.

Ο Μίλος πήρε το πρώτο σετ, ωστόσο το Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, εκμεταλλευόμενος ορισμένα λάθη του αντιπάλου του αρχικά ισοφάρισε και στη συνέχεια πήρε προβάδισμα κάνοντας το 2-1. Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στο 4ο σετ, όταν ο Ρότζερ άρχισε σιγά σιγά να ξεμένει από δυνάμεις και παρά τη συγκινητική του προσπάθεια δεν απέφυγε την ήττα.

Στον τελικό, ο Καναδός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάρεϊ - Μπέρντιχ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK