Η αφιέρωση Τσιτσιπά πιο σημαντική και απ' τον θρίαμβο επί του Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς "τρέλανε" κόσμο και κοσμάκη, αφού κέρδισε με 2-1 σετ τον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ιδιαίτερη αξία είχε, πάντως, η αφιέρωση του στα θύματα των φονικών πυρκαγιών της Αττικής. (VIDEO)

Η αφιέρωση Τσιτσιπά πιο σημαντική και απ' τον θρίαμβο επί του Τζόκοβιτς

Συνεχίζει να κάνει τον κόσμο να... παραμιλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας κάνοντας τρομερό παιχνίδι, επιβλήθηκε του σπουδαίου Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Rogers Cup.

Η νίκη επί του Σέρβου ήταν η μεγαλύτερη της καριέρας του Νο "27" της παγκόσμιας κατάταξης (έτσι τη χαρακτήρισε ο ίδιος με δηλώσεις του), με τον Τσιτσιπά να αναρριχάται τουλάχιστον στην θέση "23" του ταμπλό.

Αυτή ήταν η 5η φορά που νίκησε αντίπαλο από το τοπ-10 της κατάταξης.

Παρά την τεράστια επιτυχία του, ο "Στεφ" έδειξε ότι τα πόδια του πατάνε ακόμη γερά στην γη. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του ζητήθηκε να υπογράψει πάνω στην κάμερα. Εκείνος δεν αρνήθηκε και έγραψε: "Pray for Greece" (προσευχηθείτε για την Ελλάδα).

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Ο Τσιτσιπάς αφιέρωσε την επιτυχία του στην μνήμη των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικής, αλλά και σε όσους ανθρώπους δοκιμάστηκαν εκείνες τις ημέρες.

Μετά από αυτή του την επιτυχία, ο Τσιτσιπάς έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram την φράση: "Μείνε θετικός, δούλευε σκληρά, κάν' το να συμβεί", η οποία κατά πάσα πιθανότητα αποτελεί το μότο του.

Κάτω απ' το σχόλιο απάντησε ο "Νόλε", ο οποίος τον χαρακτήρισε στα ελληνικά "φίλο του" και έγραψε: " Εξαιρετική εμφάνιση Στέφανε! Το αξίζεις φίλε μου", ήταν το μήνυμά του Τζόκοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK