Γι' αυτό δεν μένει στον ΠΑΟΚ ο Ντάντε

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Αμαράλ Ντάντε δεν θ' ανήκει του χρόνου στον ΠΑΟΚ, παρά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του στους τελικούς.

Γι' αυτό δεν μένει στον ΠΑΟΚ ο Ντάντε

Ο Αμαράλ Ντάντε ήταν μαζί με τον Σαφράνοβιτς οι δυο άξονες του ΠΑΟΚ στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου στη Volley League.

Χάρη στην ποιότητα και στην εμπειρία του, ο Βραζιλιάνος ακραίος (που έπαιξε και διαγώνιος) έκανε τη διαφορά στα πλέι οφ, κυρίως δε στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, και... έβγαλε τα λεφτά που ξοδεύτηκαν γι' αυτόν.

Του χρόνου όμως δεν θ' ανήκει στον ΠΑΟΚ. Γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση; Διότι, όπως εξήγησε ο Αντώνης Τσαλόπουλος στην εφημερίδα FORZA, " παρότι έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις στα πλέι οφ, κρίναμε πως είναι λάθος σε αυτή την ηλικία να τον επιβαρύνουμε με μία πολύ γεμάτη σεζόν λόγω και Ευρώπης. Έπρεπε να πάρουμε αυτή τη σκληρή απόφαση.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αναγνωρίζουμε την συμβολή του στη κατάκτηση του πρωταθλήματος, που ήταν και το πιο γλυκό άλλωστε έτσι όπως ήρθε. Ειδικά η εμφάνισή του στο τελευταίο παιχνίδι δεν μπορεί να φύγει από τη μνήμη κανενός είτε μέσα στην ομάδα είτε εκτός. Μακάρι να τον είχαμε νεότερο και να μπορούσαμε να στηριχτούμε κι άλλο σε αυτόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK