Παραιτήθηκε και άφησε αιχμές για Ολυμπιακό ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ!

Ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, υπέβαλε την παραίτηση του και στη δήλωση του άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Παραιτήθηκε και άφησε αιχμές για Ολυμπιακό ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Volleyleague με τους ανθρώπους του "δικεφάλου του βορρά" να έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία. Ο Αντώνης Τσαλόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του ασπρόμαυρου ΤΑΑ και παράλληλα, άφησε αιχμές για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Μετά τη σημερινή αντιμετώπιση που είχε η ομάδα μου από τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΣΦΠ, θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ. Σήμερα φάνηκε ότι το volley "ζήλεψε τη δόξα του ποδοσφαίρου" όπου οι διαιτητές είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Όπως αποδεικνύεται, ο χώρος του ελληνικού volley δεν αντέχει υγιείς οικονομικά παράγοντες και σωματεία που διεκδικούν τις νίκες μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Σε κάθε περίπτωση θα εκπληρώσω στο ακέραιο τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, αλλά δεν θα γίνω εγώ κομπάρσος σε μια παράσταση χιλιοπαιγμένη που όλοι γνωρίζουν το φινάλε της. Εγώ προσωπικά αλλά και ο ΠΑΟΚ επιλέγουμε να αφήσουμε τους άλλους να κυνηγούν "κάλπικες" νίκες".

Photo credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK