Ξανά στην κορυφή και χωρίς ήττα όλη τη σεζόν Ολυμπιακός!

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Ολυμπιακός επέστρεψε στον θρόνο του επικρατώντας και στο τρίτο ματς της σειράς των τελικών του ΠΑΟΚ, ολοκληρώνοντας μάλιστα αήττητος τη φετινή σεζόν!

Ξανά στην κορυφή και χωρίς ήττα όλη τη σεζόν Ολυμπιακός!

O Ολυμπιακός πάσχιζε από το 2014 και μετά να ξαναβρεί το δρόμο προς την κορυφή και να γκρεμίσει από αυτήν τον ΠΑΟΚ που είχε στρογγυλοκαθίσει την τελευταία τριετία (πρωταθλητής το 2015, το 2016 και το 2017) και φέτος όχι απλά το πέτυχε αλλά το έκανε με απόλυτα εμφατικό τρόπο.

Νίκησε με 3-0 στη σειρά τον τελικό τον "Δικέφαλο του Βορρά" αξιοποιώντας το πλεονέκτημα έδρας και όχι μόνο πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή, 28ο συνολικά στην ιστορία του, αλλά για πρώτη φορά τον πήρε αήττητος!

Η τελευταία πράξη της ερυθρόλευκης κυριαχίας παίχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη", με τους παίκτες του Μουνιόθ να κυριαρχούν με 25-22 , 25-21, 25-20 έχοντας για μπροστάρηδες τους "συνήθεις υπόπτους" Αλεξίεφ και Οϊβάνεν (σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος των επιθέσεων) και να γνωρίζουν την αποθέωση σε ένα κατάμεστο γήπεδο από τους οπαδούς τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK