"Αυτοκτόνησε" ο Ολυμπιακός στη Γερμανία

Με έναν βαθμό στις αποσκευές επιστρέφει από τη Γερμανία ο Ολυμπιακός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 11-11 με την Σπαντάου.

"Αυτοκτόνησε" ο Ολυμπιακός στη Γερμανία

Οι "ερυθρόλευκοι" πλήρωσαν την τραγική τέταρτη περίοδο, παρόλο που έφτασαν να κερδίζουν με 11-7 στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εξαιρετικό για τον Ολυμπιακό, που πίεσε ασφυκτικά τους γηπεδούχους και βρήκε λύσεις από πολλούς παίκτες στην επίθεση χτίζοντας μία καλή διαφορά.

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και η Σπαντάου με τον Μαρζουκί να σκοράρει ακατάπαυστα κατάφερε να μειώσει γρήγορα το σκορ. Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι συγκεντρώθηκαν και διατήρησαν το προβάδισμα με το οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 11-7.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δεν έβρισκαν δίχτυα με κανένα τρόπο και οι Γερμανοί με τον Τσουκ να πετυχαίνει δύο συνεχόμενα γκολ κατάφεραν να μειώσουν στο γκολ πριν έρθει ο Μαρζούκι να σκοράρει στα 2.13 πριν το τέλος και να φέρει το ματς στα ίσα.

Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, το 11-11 δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο και τον Ολυμπιακό να αφήνει δύο πολύτιμους πόντους στη μάχη του για πρόκριση στο Φάιναλ 6.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Δερβίσης και ο Αλέξανδρος Γούνας, που δε κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Οκτάλεπτα: 1-6, 3-1, 3-4, 4-0

Σπαντάου: Μπάκσα, Σονταντιέ 1 , Σλάνστεντ, Τζουκ 4, Πρέους, Γιούγκλινγκ, Μαρζουκί 5, Μίερς 1, Σταμ, Κιούπερς, Ρέστοβιτς, Χάμπι, Χένε.

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Σμιθ, Ποντικέας 1, Ντόσκας 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Μάγιαρακ, Βλαχόπουλος 1, Γαλανόπουλος.

Πριμόριε - Έγκερ 8-7

Η Έγκερ δεν έκανε το χατήρι στον Ολυμπιακό αφού η Πριμόριε πήρε τη νίκη με 8-7 και έφτασε στους 6 βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές και με τα τωρινά δεδομένα εξασφαλίζει αυτή την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια με τους Κροάτες να καταφέρνουν στο τέλος να πάρουν τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 3-3, 2-1, 3-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK