Η ματιά του Γιώργου Μαυρωτά στο Contra.gr: "Φαβορί και στον τελικό ο Ολυμπιακός"

Ο θρύλος του ελληνικό πόλο Γιώργος Μαυρωτάς καταθέτει στο Contra.gr τη δική του οπτική για το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Ζόλνοκ στον ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και χρίζει τους πρωταθλητές Ελλάδας φαβορί και για τον τελικό του Σαββάτου.

Η ματιά του Γιώργου Μαυρωτά στο Contra.gr: "Φαβορί και στον τελικό ο Ολυμπιακός"

Ο Γιώργος Μαυρωτάς δεν είναι απλώς ο καλύτερος Ελληνας πολίστας όλων των εποχών, είναι, θα έλεγε κανείς, το ελληνικό πόλο αυτοπροσώπως.

Επομένως, η δική του οπτική στην τεράστια νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζόλνοκ έχει τη δική της ξεχωριστή αξία.

Τον εντοπίσαμε λίγο μετά τη λήξη του ημιτελικού και αρχικά τον ρωτήσαμε για τη φάση τον τελευταίου γκολ: " Η αλήθεια είναι ότι μέσα τέσσερα δευτερόλεπτα να απομένουν δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Μία κίνηση απελπισίας κάνεις συνήθως. Προσπαθείς να πάρεις ένα φάουλ στο πεντάμετρο και αν γίνει έγινε.

Δεν αποκλείεται τα παιδιά της Ζόλνοκ να περίμεναν κάτι πιο εξεζητημένο, κάτι πιο περίπλοκο και έτσι να την πάτησαν. Οπως και να έχει ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό".

Ο νυν βουλευτής του "Ποταμιού" είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την έκβαση και του τελικού του Σαββάτου: "Νομίζω ότι και στον τελικό ο Ολυμπιακός (σσ αντιμετωπίζει τη Γιουγκ από την Κροατία) είναι το φαβορί με ποσοστό 60-40. Δεν δίνω παραπάνω σε ποσοστό γιατί πρόκειται για τελικό όχι για κανέναν άλλο λόγο.

Το μεγάλο πρόβλημα για εφέτος ήταν ο Ολυμπιακός δεν είχε παίξει μεγάλα, δύσκολα ματς. Πλέον όμως έχει κάβα τον ημιτελικό με την Ζόλνοκ και έχει να πορευτεί. Του έκανε σίγουρα μεγάλο καλό και ο ανταγωνισμός στο ματς αλλά και το γεγονός ότι επέστρεψε από τρία γκολ πίσω. Δεν είναι εύκολο.

Ο Ολυμπιακός κρατάει ψηλά τη σημαία του ελληνικού πόλο. Και να δοθεί προσοχή στο ελληνικό. Δέκα στους δεκατρείς αθλητές του είναι Ελληνες, παιδιά του ελληνικού πόλο. Μένουμε λοιπόν στα ψηλά. Ας ελπίσουμε και σε διάκριση στο Ρίο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στον τελικό ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK