Βλαχόπουλος και Μουρίκης για το θρίαμβο του Ολυμπιακού στον Sport24Radio

Οι πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού και της πρόκρισης των «ερυθρόλευκων» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3.

Βλαχόπουλος και Μουρίκης για το θρίαμβο του Ολυμπιακού στον Sport24Radio

Aρχικά, ο φουνταριστός Κώστας Μουρίκης τόνισε: «Μπορούμε να χωρίσουμε το παιχνίδι σε δύο μέρη. Στο πρώτο δεν παίξαμε όπως θέλαμε και βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Είπαμε να αφήσουμε πίσω το κακό ξεκίνημα και ότι όλη μας η χρονιά θα παιζόταν στα επόμενα τρία οκτάλεπτα. Ξέραμε ότι η άμυνα θα μας έδινε τη νίκη, οπότε τη βελτιώσαμε, στην επίθεση βρήκαμε λύσεις είτε από την περιφέρεια, είτε στον παίκτη παραπάνω και πήραμε μία δίκαιη νίκη».

Για τον κόσμο: «Είναι συγκλονιστικός, μας στηρίζει από την αρχή της σεζόν και ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μας έδωσε την ώθηση για να κερδίσουμε».

Για το αν έχει προτίμηση για τον αντίπαλο στον τελικό: «Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν περιθώρια για να διαλέξεις. Και οι δύο αντίπαλοι (σ.σ. Προ Ρέκο και Γιουγκ) είναι καλές ομάδες και όποιον κι αν βρούμε στον τελικό, στόχος μας είναι να σηκώσουμε το κύπελλο».

Στη συνέχεια ο σκόρερ του τελευταίου γκολ, Άγγελος Βλαχόπουλος: «Στη τελευταία φάση δεν έχεις πολλές επιλογές. Ο αμυντικός έπαιξε λάθος αφήνοντας χώρο και προσπάθησα να φτάσω κοντά στο τέρμα για να πετύχω κάποιο γκολ όπως και έγινε».

Για το φινάλε της αναμέτρησης: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και δεχόμασταν εύκολα γκολ. Οι αντίπαλοι μας μπήκαν δυνατά. Στην πορεία έπρεπε να διώξουμε το άγχος καθώς δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Έπρεπε να δούμε τα ατού μας και να τ” αξιοποιήσουμε. Ήταν κλειδί η άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Βγάλαμε άμυνες με παίκτη λιγότερο. Το κλειδί ήταν η πίστη ότι μπορούμε να τον γυρίσουμε και το κάναμε».

Για την άμυνα του Ολυμπιακού και όσα είπε ο Θοδωρής Βλάχος: «Είχαμε την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη και έτσι θέλαμε να παίξουμε εδώ. Δεχτήκαμε επτά γκολ που δεν είναι πολλά σε τέτοιο ματς. Ο προπονητής μας ξέρει πολύ καλά τις δυνατότητες μας. Μας είπε «πάμε να το γυρίσουμε»! Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που σε ξέρει να το πιστεύει τόσο σου δίνει το έναυσμα για να τα δώσεις όλα».

Για τη στήριξη των φιλάθλων: «Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, οι φίλαθλοι μας ακούγονταν από την αρχή μέχρι το τέλος περισσότερο από τους Ούγγρους. Τους ευχαριστούμε και στον τελικό θα κάνουμε τα πάντα και για εκείνους. Όταν μια ελληνική ομάδα φτάνει να διεκδικεί έναν τίτλο στην Ευρώπη, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στον τελικό ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK