Βλάχος στο Sport24Radio: "Θα κάνουμε τα πάντα για την κούπα"

O Θοδωρής Βλάχος μίλησε στον Sport24Radio λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με την Γιουγκ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο.

Βλάχος στο Sport24Radio: "Θα κάνουμε τα πάντα για την κούπα"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

«Κάναμε το σημαντικό βήμα που θέλαμε. Μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό και θα αντιμετωπίσουμε την Γιούγκ. Μία ομάδα με μεγάλη παράδοση στην υδατοσφαίριση. Γεννιέται και σε αυτούς μεγάλη επιθυμία να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ίσως να μην έχει το ρόστερ που έχει η Προ Ρέκο, αλλά είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, με 4-5 πολύ καλούς παίκτες. Εμείς όμως συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και πιστεύουμε ότι θα παίξουμε πολύ καλύτερα απ” ότι στον ημιτελικό καθ” όλη την διάρκεια. Θα χρειαστεί να έχουμε πίστη, υπομονή, πειθαρχία, καρδιά όλα αυτά που χρειάζεται ένας μεγάλος τελικός για να φτάσεις στην κορυφή της Ευρώπης».

Για τη φράση που είχε πει πριν την αναχώρηση «με ένα όνειρο τρελό» και πόσο κοντά είναι αυτό το όνειρο: «Το όνειρο τρελό είναι μακρινό, γιατί είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να κατακτήσεις το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ένα «τρελό” τρόπαιο να το πω έτσι. Για όλους τους αθλητές είναι ένα πολύ μεγάλο όνειρο το να το κατακτήσεις. Κάναμε ένα βήμα, θέλουμε ακόμη ένα μεγάλο και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Χαίρομαι τον κόσμο του Ολυμπιακού, όταν η ομάδα είναι πίσω και δυσκολεύεται σε κάποια σημεία του αγώνα, τότε δίνει τρομερή ώθηση. Σε αυτά τα σημεία ο κόσμος του Ολυμπιακού, είναι ο όγδοος παίκτης μας. Χαίρομαι ακόμα τον κόσμο του Ολυμπιακού, όταν πανηγυρίζουμε μαζί. Αυτά τα δύο τον χαρακτηρίζουν. Ήρθε πολύς κόσμος εδώ στην Βουδαπέστη και έχουν το όνειρο να πανηγυρίσουν ένα Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα είμαστε πιο κοντά σε αυτό το όνειρο. Το σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε μεγάλη μάχη, ο κόσμος στην κερκίδα και εμείς στο νερό».

News 24/7

24MEDIA NETWORK