Συγκινητικός Γιαννιώτης: "'Έκλεισα την καριέρα μου με τον πιο τέλειο τρόπο"

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας, Σπύρος Γιαννιώτης "προσγειώθηκε" το μεσημέρι της Πέμπτης (18/08) στο "Ελ. Βενιζέλος", όπου τον περίμενε πλήθος κόσμου, δημοσιογράφοι, αλλά και φίλοι του Έλληνα πρωταθλητή. Διαβάστε τις συγκινητικές δηλώσεις του.

Συγκινητικός Γιαννιώτης: "'Έκλεισα την καριέρα μου με τον πιο τέλειο τρόπο"

O Σπύρος Γιαννιώτης πραγματοποίησε μία τρομερή κούρσα στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (18/08) στην Αθήνα, όπου τον υποδέχθηκε πλήθος κόσμους, δημοσιογράφοι, αλλά και φίλοι του Έλληνα αθλητή.

"Είναι κάτι μοναδικό, κάτι πρωτόγνωρο. Κάτι που θα μείνει για πάντα μέσα μου. Γενικά, δεν μιλάω πολύ. Προσπαθώ να μιλάω με τις πράξεις μου. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένειά μου, τον προπονητή μου, με τον οποίο ξεκίνησα μία πορεία όταν ήμουν 19 χρονών στο Σίδνεϊ και καταφέραμε μετά από 16 χρόνια να πάρουμε ένα μετάλλιο που ήταν απωθημένο μας.

Δεν ξεχνάω τη γυναίκα μου που με ανέχεται και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Τις τελευταίες ημέρες ήμουν πολύ προβληματισμένος. Όχι τόσο για την κατάσταση που θα βρισκόμουν εγώ, αλλά όσο να' ναι υπήρχε άγχος. Τα μηνύματα που λάμβανα όλο αυτό το διάστημα με βοήθησαν να πιέσω τον εαυτό μου στα τελευταία μέτρα. Δεν έκλεισα την καριέρα μου με τον καλύτερο τρόπο, αλλά με τον πιο τέλειο. Κλείνω την καριέρα μου τόσο όμορφα, αλλά και τόσο μοναδικά", ανέφερε στις δηλώσεις του.

Δείτε VIDEO απ' τις δηλώσεις του:

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη, με ανοιχτή επιστολή της στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, η ΚΟΕ ζητά να μετονομαστεί το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε "Σπύρος Γιαννιώτης".

Δείτε PHOTOS απ' την άφιξή του:

Δείτε τη μυθική κούρσα του Γιαννιώτη:

Photos Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Γιαννιώτης: "Αργυρός" στο μαραθώνιο ανοικτής θάλασσας
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ: Οι συγκινητικές δηλώσεις του Γιαννιώτη
Κοντονής: "Σπύρο στο χρωστούσε η ιστορία"

News 24/7

24MEDIA NETWORK