Ο Nurmagomedov θέλει να γίνει 'βασιλιάς της ζούγκλας' και προ(σ)καλεί τον άτρωτο Floyd

Αμφότεροι έχουν ρίξει στο καναβάτσο τον Conor McGregor. Λέτε να ήρθε η στιγμή για μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως μεταξύ του Khabib Nurmagomedov και του Floyd Mayweather;

Ο Nurmagomedov θέλει να γίνει 'βασιλιάς της ζούγκλας' και προ(σ)καλεί τον άτρωτο Floyd

Πάμε πίσω. Στις 30 Οκτωβρίου του 1974. Όταν στην Κινσάσα του Κονγκό ο Muhammad Ali και ο George Foreman πυγμάχησαν για τον τίτλο του heavyweight champion. 'Rumble in the Jungle' ονομάστηκε η ιστορική μονομαχία των δύο μεγάλων μποξέρ επί αφρικανικού εδάφους, ίσως η κορυφαία όλων των εποχών, με τον Ali να βγάζει νοκ άουτ τον αήττητο αντίπαλό του στον 8ο γύρο!

Γιατί αυτό το ταξίδι στο παρελθόν; Διότι πολύ απλά στο προσεχές μέλλον, είναι πολύ πιθανό να δούμε την 'αναβίωσή' του. Με άλλους πρωταγωνιστές βέβαια και σε άλλο χώρο.

Για μια τέτοια 'ζούγκλα' που έχει χώρο μονάχα για ένα 'βασιλιά' έκανε λόγο ο Khabib Nurmagomedov στο video που ανήρτησε ο εκ των στενότερων συνεργατών του Floyd Mayweather, Leonard Ellerbe και είχε 'τραβήξει' ο διάσημος ατζέντης Dejuan Βlake.

Όπως καταλαβαίνεις το έδαφος προετοιμάζεται τεχνηέντως.

Διότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Ρώσος fighter από το Dagestan, απόλυτος άρχων του κλουβιού του UFC, 'συναντήθηκε' επί ρωσικού εδάφους με τον CEO της 'Mayweather Promotions', της εταιρίας που προωθεί την εικόνα του 41χρονου Αμερικάνου μποξέρ, ο οποίος με ρεκόρ 50-0 (οι 27 με KO) θεωρείται ο κορυφαίος επαγγελματίας της εποχής του.

"Πάμε Floyd", ακούγεται να λέει ο Khabib στο video. "Πρέπει να παλέψουμε πλέον. Το 50-0 απέναντι στο 27-0. Είμαστε δυο τύποι που δεν χάσαμε ποτέ. Στη ζούγκλα όμως υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς. Εγώ είμαι βέβαια ο βασιλιάς, διότι εκείνος δεν έριξε τον McGregor, εγώ το έκανα εύκολα".

Δίπλα του ο Ellerbe χασκογελάει και γράφει 'κοίτα ποιον πέτυχα στη Ρωσία'. Σαν να ξέρει πως η πρόκληση θα γίνει αποδεκτή, παρόλο που ο Floyd έχει εγκαταλείψει τη δράση. Σαν να ξέρει ότι χρυσάφι θα λούσει αμφότερους.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Mayweather 'έριξε' τον McGregor στον 'Money Fight' με τεχνικό νοκ άουτ στο 10ο γύρο. Ο Manny Pacquiao τον περίμενε, ο (τιμωρημένος) Khabib θα του προκύψει... ΗΠΑ εναντίον Ρωσίας.

Οι συνθήκες και οι όροι θα ορίσουν το φαβορί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK