Ο McGregor έχασε τη ζώνη του και γίνεται... Ρόκι Μπαλμπόα

Ο μεγαλύτερος σταρ των μαχητικών αθλημάτων δεν είναι πλέον πρωταθλητής! Τη ζώνη της κατηγορίας κουβαλάει πια ο αήττητος MMAer, Khabib Nurmagomedov και η μεταξύ τους κόντρα αρχίζει να μοιάζει με... Ρόκι Μπαλμπόα.

Ο McGregor έχασε τη ζώνη του και γίνεται... Ρόκι Μπαλμπόα

Ο Khabib Nurmagomedov χρειάστηκε ν΄αλλάξει τρεις φορές αντίπαλο για να καταλήξει να παίξει στην κορυφή της κάρτας μάχης του UFC 223 με τον Al Iaquinta. Ο Ρώσος μαχητής από το Νταγκεστάν νίκησε άνετα τον αντίπαλό του με ομόφωνη απόφαση και στέφθηκε πρωταθλητής της lightweight κατηγορίας όντας αήττητος σε 26 αγώνες.

Η ζώνη αυτή άνηκε στον Conor McGregor, ωστόσο ο Ιρλανδός δεν την υπερασπίστηκε για σχεδόν δύο χρόνια, γεγονός που ανάγκασε το UFC να του την αφαιρέσει.

Πλέον, οι δύο άνδρες που έχουν τεράστια κόντρα μεταξύ τους, καλούνται να συγκρουστούν κάποια στιγμή στο μέλλον για να λυθεί το... θέμα και ν' αναδειχθεί στο κλουβί ο καλύτερος της κατηγορίας!

Υπενθυμίζουμε, ότι ο McGregor έμπλεξε με το νόμο για.. χάρη του Khabib, καθώς πέταξε... καροτσάκι στο βαν που επέβαινε για να τον αναγκάσει να βγει έξω και να τον εκδικηθεί επειδή είχε επιτεθεί λεκτικά, με την ομάδα του μαζί, στον φίλο και συναθλητή του Artem Lobov.

Πάντως, κυκλοφορούν ήδη φήμες πότε θα γίνει το μεγάλο ματς Khabib vs. McGregor και το επικρατέστερο σενάριο είναι να συγκρουστούν μέσα στη Ρωσία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα μιλάμε για ένα... ριμέικ της ταινίας "Ρόκι", με τον Conor να πηγαίνει στη Μόσχα για να χτυπηθεί με τον καλύτερο Nurmagomedov, ωσάν νέος... Ρόκι απέναντι στον Ivan Drago.

News 24/7

24MEDIA NETWORK