Τον νέο αντίπαλο του Mayweather, να τον φοβάσαι. Δέρνει...

O 20χρονος ξανθός Tenshin Nasukawa δεν έχει ηττηθεί απ' όταν έγινε επαγγελματίας kickboxer. Ποιος ο όρος για τον αγώνα επίδειξης απέναντι στον Floyd Mayweather. Δείτε τον εν δράσει.

Τον νέο αντίπαλο του Mayweather, να τον φοβάσαι. Δέρνει...

Τον αποκαλούν 'Ninja Boy', διότι διαθέτει την τεχνική κατάρτιση των Γιαπωνέζων μαχητών και έχει υιοθετήσει πολλές κινήσεις του καράτε, στο οποίο μυήθηκε από πιτσιρικάς. Δεν φοράει ωστόσο μαύρη στολή και μάσκα, δεν κρατάει αστεράκια, ούτε κινείται στο... σκοτάδι. Προτιμάει το λαμπερό σορτς και τα γάντια του, μπαίνει στο ρινγκ ή στο κλουβί και παλεύει κάτω από το φως των προβολέων.

Ο 20χρονος Tenshin Nasukawa θα είναι, παρά τις αντικρουόμενες απόψεις και τις παρεξηγήσεις (που διευθετήθηκαν), ο επόμενος αντίπαλος του Floyd Mayweather.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο μικρός στο δέμας (1.65) Ιάπωνας πρωταθλητής με ρεκόρ 99-5 ως ερασιτέχνης, πολύ πριν συμπληρώσει τα 18 χρόνια, και 32-0 σε αγώνες kickboxing ή MMA θα ανταλλάξει χτυπήματα με τον 'άτρωτο' Αμερικανό μποξέρ, σ' έναν αγώνα επίδειξης που θα λάβει χώρα στο Τόκιο.

Από τον Ιούλιο του 2014 άρχισε να 'χτίζει' το ρεκόρ του, τον Μάρτιο του 2015 κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του (RISE bantamweight) με τεχνητό νοκ-άουτ κι έκτοτε αναζητείται αυτός που θα τον ρίξει στο καναβάτσο. Τον Αύγουστο του 2015 κέρδισε το τουρνουά BLADE -55kg και τον Δεκέμβριο του 2016 έκανε τον Ταϊλανδό πρωταθλητή του Muay Thai, Wanchalong PKSenchaigym, να μοιάζει με... ερασιτέχνη.

Μεταξύ των μαχητών που κέρδισε ήταν και ο Έλληνας Μανώλης Καλλιστής, στις 31 Ιανουαρίου του 2016.

Τελευταία χρονικά επιτυχία του ο θρίαμβος στο RISE 129 της 17ης Νοεμβρίου (που φιλοξενήθηκε στη Σαϊτάμα) με αντίπαλο τον συμπατριώτη του Taiki Naito. Τον εξουδετέρωσε σε λιγότερα από 2 λεπτά (1'58''). Επικράτησε με τρία knock downs στον πρώτο γύρο! Μάλιστα μονάχα δύο φορές ως τώρα χρειάστηκε περισσότερα από 4 λεπτά για ν' αναδειχθεί νικητής!

Βέβαια στον αγώνα με τον Mayweather δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει τα πόδια του, χάνοντας ένα μεγάλο μέρος της δύναμής του, αφού οι ανάποδες κλωτσιές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κυριαρχίας του. Καθένας από τους τρεις γύρους θα είναι των τριών λεπτών και το αποτέλεσμά του δεν θα μετρήσει στο συνολικό ρεκόρ είτε του ενός είτε του άλλου. Άλλος ένας όρος που έθεσε ο Αμερικανός.

Όλα τα 'χει κανονισμένα ο Floyd, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει την υστεροφημία του για να κάνει διάσημο έναν Γιαπωνέζο καμικάζι.

Την αμοιβή του φυσικά τη ρύθμισε πρώτη-πρώτη. Διότι εκτιμάται πως τα χρήματα που θα λάβει δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Οι διοργανωτές έχουν ήδη επικοινωνήσει τις τιμές των εισιτηρίων. Τα φθηνότερα θα τιμώνται στα 60 δολάρια και τα πιο ακριβά στα 900. Το πολύ χρήμα θα έρθει προφανώς από τα δικαιώματα μετάδοσης μιας μάχης που θα τελειώσει πολύ γρήγορα.

Σ' αυτόν τον αγώνα όλοι θα 'ναι κερδισμένοι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK