Το 'Khabib vs. Floyd' έχει αρχίσει να ξεχειλώνει

Οι απαιτήσεις και το πινγκ πονγκ ανάμεσα στην πλευρά του Khabib Nurmagomedov και εκείνη του Floyd Mayweather κάνουν πλέον όλο και πιθανότερο το ενδεχόμενο να μη δούμε ποτέ τη μεγάλη μάχη μεταξύ τους. Τι πρότεινε ο Khabib στον Αμερικανό πυγμάχο, τι πιστεύει ο Dana White.

Το 'Khabib vs. Floyd' έχει αρχίσει να ξεχειλώνει

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο καυτά θέματα των τελευταίων εβδομάδων. Μετά την άνετη επικράτηση του Khabib Nurmagomedov επί του Conor McGregor και τον πανικό που επικράτησε μετά έξω από το κλουβί, το σενάριο 'Khabib εναντίον Mayweather' έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, καβαλώντας φυσικά στο μομέντουμ.

Αλλά το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών δείχνει ότι η κατάσταση σχετικά με αυτή τη μάχη είναι πολύ νεφελώδης ακόμη. Ο Dana White συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Mayweather την Τετάρτη (σ.σ. 31/10) στο Λος Άντζελες, αλλά το meeting δεν έβγαλε είδηση.

"Δεν νομίζω να γίνει το ματς. Δεν το βλέπω να γίνεται στο UFC αλλά η πλευρά του Mayweather δεν είπε και οριστικά όχι. Αυτοί θέλουν να παίξουν γιατί ξέρουν πως πάνε για μεγάλη πληρωμή. Αλλά εγώ δεν κάνω τέτοια παιχνίδια. Αν θέλει ο Mayweather να έρθει στο UFC είναι ευπρόσδεκτος" , δήλωσε χαρακτηριστικά ο White.

Το χάσμα είναι σαφές και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Khabib με δηλώσεις του την Πέμπτη (σ.σ. 1/11) απέδειξε ότι η απόσταση που πρέπει να καλυφθεί μέχρι να επέλθει συμφωνία για τον αγώνα που θα ανακηρύξει τον 'βασιλιά της ζούγκλας' είναι μεγάλη. Τι πρότεινε ο Νταγκεστανός; Να γίνει ένα ματς σε κλουβί και ένα ματς σε ρινγκ.

Κάτι μας λέει ότι μαζί με το μομέντουμ, θα χαθεί και η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αυτή την κινηματογραφική μάχη.

(κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Denis Tyrin)

News 24/7

24MEDIA NETWORK