Το video με τον ΜακΓκρέγκορ να δέρνει θαυμαστή δεν καλύπτεται από δηλώσεις

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ προέβη σε μία βαρυσήμαντη αποκάλυψη για την αιτία που έχασε από τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοβ. Συμπτωματικά, λίγες ώρες αφότου διέρρευσε το video όπου έδερνε θαυμαστή του.

Το video με τον ΜακΓκρέγκορ να δέρνει θαυμαστή δεν καλύπτεται από δηλώσεις
AP PHOTO/JOHN LOCHER

Το σκανδαλοθηρικό αμερικανικό μέσο 'TMZ' έκανε το... θαύμα του ακόμα μία φορά. Κατάφερε να αποκτήσει video με τα πλάνα κάμερας ασφαλείας του ξενοδοχείου 'Fountainebleu' στο Μαϊάμι, που δείχνουν τον Κόνορ Μακγκρέγκορ να επιτίθεται σε θαυμαστή του και φυσικά το δημοσίευσε με την πρώτη ευκαιρία.

Ο 30χρονος βετεράνος (;) μαχητής φαίνεται να χτυπάει έναν υποστηρικτή του, ο οποίος τον απαθανάτιζε με κινητό τηλέφωνο. Μάλιστα, από τη σύρραξη, η συσκευή έπεσε στο έδαφος και τότε ο ΜακΓκρέγκορ άρχισε να την πατάει με μίσος και να την καταστρέφει.

Ο άτυχος fan κατήγγειλε το περιστατικό και τόνισε πως το τηλέφωνο ήταν καινούργιο και άξιζε 1.000 ευρώ. Κατέθεσε μήνυση που οδήγησε στη σύλληψη του οξύθυμου Ιρλανδού, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά από την καταβολή εγγύησης 12.500 δολαρίων.

Ο ΜακΓκρέγκορ επιχείρησε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να 'θάψει' το θέμα. Ανέτρεξε στα... συρτάρια του και βρήκε τον φάκελο που έπρεπε να ανοίξει, για να μετατοπίσει αλλού την προσοχή: Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοβ.

Ο αγώνας του με τον Ρώσο τον Οκτώβριο του 2018 στο Λας Βέγκας σήμανε την επιστροφή του ΜακΓκρέγκορ στο οκτάγωνο μετά από 693 ημέρες απουσίας. Επίσης, του επέφερε διπλό πλήγμα: αγωνιστικό και γοήτρου.

Ο θηριώδης Ρώσος υπέταξε τον ΜακΓκρέγκορ με naked choke, ωστόσο αυτό ήταν μόνο ένα μέρος της μονομαχίας των δύο, αφού υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα εκτός ρινγκ, προκλήσεις, αλληλοκατηγορίες, λεωφορεία και λοιπά... μεγαλεία, που οδήγησαν σε τιμωρία 9 μηνών στον πρώτο και 6 στον δεύτερο.

Έξι μήνες μετά από τη μάχη και με την τιμωρία του να έχει λήξει, ο ΜακΓκρέγκορ απάντησε σε έναν θαυμαστή, προτιμώντας τα λόγια αντί για το ξύλο. Το ερώτημα στο twitter αφορούσε την κακή κατάστασή του την ώρα του αγώνα και ο ΜακΓκρέγκορ προχώρησε σε μία αποκάλυψη.

"Έσπασα το πόδι μου 3 εβδομάδες πριν από τον αγώνα. Παρ' όλα αυτά, πήγα μπροστά και έδωσα τα τελευταία χτυπήματα της βραδιάς (σ.σ. αναφέρεται στον καυγά μετά από τον αγώνα) . Είμαι χαρούμενος με το πώς πήγε ο αγώνας και υπήρξαν μαθήματα", έγραψε.

Ψέμματα για να καλύψει το 'θόρυβο' από τη διαρροή του video; Αλήθεια που έκρυβε επιμελώς τόσους μήνες για δικούς του λόγους; Ποιος ξέρει...

Το βέβαιο είναι ότι ο ΜακΓκρέγκορ παραμένει ένα μυστήριο, όπως και η ανακοινωθείσα απόσυρσή του από τη δράση, την ίδια στιγμή που προκαλεί τον Νουρμαγκομέντοβ σε νέα μονομαχία, προσβάλλοντας με ισλαμοφοβικά tweets τη σύζυγο του Ρώσου...

Photo credits: AP Photo/John Locher

News 24/7

24MEDIA NETWORK