Γαλλία – Κροατία: Μεγάλος τελικός με μεγάλα στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Η μεγάλη ώρα έχει φτάσει! Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι εδώ και σε κάθε γωνιά της γης οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν δύο αντικρουόμενα συναισθήματα… Αυτό της προσμονής για το σπουδαίο τελευταίο παιχνίδι και αυτό της λύπης για το γεγονός ότι η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση φτάνει στο τέλος της!

Γαλλία – Κροατία: Μεγάλος τελικός με μεγάλα στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Στο τελευταίο παιχνίδι θα κριθούν τα πάντα. Το ζευγάρι Γαλλίας – Κροατίας για κάποιους αποτελεί έκπληξη ωστόσο οι περισσότεροι παραδέχονται πως και οι δύο ομάδες έχουν φτάσει πανάξια στην τελική ευθεία.

Ο τελικός των προσωπικοτήτων

H Γαλλία βρίσκεται για τρίτη φορά σε έναν τελικό Μουντιάλ (1998, 2006) και έχει αποδείξει πως μπορεί να διεκδικήσει την κορυφή του κόσμου με μεγάλες αξιώσεις. Έχοντας αποκλείσει στα νοκ άουτ Αργεντινή, Ουρουγουάη και Βέλγιο οι παίκτες του Ντεσάμπ έχουν χτίσει χαρακτήρα, με τον 20χρονο Κιλιάν Εμπαπέ να έχει εξελιχθεί σε φυσικό ηγέτη για τους «Μπλε» έχοντας θέσει επίσης υποψηφιότητα για τη χρυσή μπάλα, με το Stoiximan.gr να προσφέρει το παραπάνω ενδεχόμενο σε εξαιρετική απόδοση.

Από την άλλη, ο Λούκα Μόντριτς έχοντας κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις, θέλει να σηκώσει την κούπα που θα στείλει τους συμπατριώτες του στον έβδομο ουρανό και μετά από ακόμα μία δύσκολη πρόκριση, αυτή τη φορά στην παράταση απέναντι στην Αγγλία ο μέσος της Ρεάλ και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να ξεπεράσουν την κόπωση και να δώσουν και την ψυχή τους για ακόμα μία φορά.

Η προϊστορία δείχνει… αγωνία

Από τις 5 συνολικά φορές που έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν, οι Κροάτες δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ποτέ και με πιο οδυνηρή ήττα αυτή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, όταν αποκλείστηκαν από τους διοργανωτές Γάλλους με 2 γκολ του Λιλιάν Τιράμ, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Με τους Κροάτες πάντως να έχουν περάσει από τα νοκ άουτ δύο φορές στα πέναλτι και μία φορά στην παράταση, το ενδεχόμενο να κριθεί ο τελικός σε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις προσφέρεται από το Stoiximan.gr μαζί με εκατοντάδες ακόμα επιλογές όπως το να κερδίσει κάποια ομάδα με μηδέν παθητικό, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το να σημειωθεί αυτογκόλ, ο τρόπος επίτευξης του πρώτου γκολ κ.α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK