Οι ευρωπαϊκές "μονομαχίες" του Μουντιάλ στο Stoiximan.gr

Με δύο αναμετρήσεις που θεωρητικά υπάρχουν φαβορί συνεχίζεται το Σάββατο η φάση των προημιτελικών, με την Αγγλία και την Κροατία να ψάχνουν την πρόκριση απέναντι σε Σουηδία και Ρωσία αντίστοιχα.

Croatia's Luka Modric, center, shots on target during the round of 16 match between Croatia and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Λούκα Μόντριτς AP PHOTO

Και αν το Μουντιάλ σημαίνει... έντονες συγκινήσεις, τα ζευγάρια του Σαββάτου μάς δημιουργούν υψηλές προσδοκίες, καθώς 3 από τις 4 διεκδικήτριες βρίσκονται στα προημιτελικά έχοντας περάσει από τη διαδικασία των πέναλτι (Ρωσία, Αγγλία, Κροατία)!

Οι Άγγλοι καρδιοχτύπησαν την Τρίτη στο παιχνίδι με την Κολομβία όταν ισοφαρίστηκαν στα τελευταία λεπτά ωστόσο τελικά πήραν την πρόκριση στα πέναλτι σπάζοντας μία "κατάρα" που κρατούσε από το μακρινό 1990 και το Μουντιάλ της Ιταλίας!

Με τον Χάρι Κέιν να έχει πάρει τα Λιοντάρια από το χέρι μετρώντας 6 γκολ, η Αγγλία θα πρέπει να βρει τρόπο να σπάσει την εξαιρετική Σουηδική άμυνα η οποία έχει δεχτεί μόνο 2 γκολ στο τουρνουά!

Η πρώτη ευρωπαϊκή "μονομαχία" της ημέρας παίζει στο Stoiximan.gr με αμέτρητες επιλογές όπως το περιθώριο νίκης, το ενδεχόμενο να κριθεί η πρόκριση στα πέναλτι, οι σκόρερ, τα κόρνερ, το ενδεχόμενο να σημειωθεί γκολ αργά στο ματς κ.α.

ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Η ΚΡΟΑΤΙΑ

Η Κροατία έχει κερδίσει πολλούς φίλους με τις εμφανίσεις της και θέλει πρόκριση απέναντι στη διοργανώτρια Ρωσία ώστε να διεκδικήσει ακόμα και το όνειρο της κατάκτησης. Από την άλλη, οι Ρώσοι προέρχονται από μία σπουδαία πρόκριση απέναντι στην Ισπανία και είναι βέβαιο πως θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Συνολικά 13 κίτρινες κάρτες έχουν δεχτεί οι δύο ομάδες (5 για τη Ρωσία – 8 για την Κροατία) και σε ένα παιχνίδι που αναμένεται γεμάτο ένταση, το Stoiximan.gr προσφέρει αμέτρητες αγορές καρτών, ενώ σε εξαιρετική απόδοση προσφέρει και το ενδεχόμενο να κριθεί η πρόκριση στα πέναλτι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK