Όταν "μιλούν" οι αριθμοί

Το ταξίδι για το FINAL 4 του Βελιγραδίου ξεκινά, ωστόσο μόνο τέσσερις ομάδες θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό προορισμό. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης απέναντι σε Ρεάλ και Ζαλγκίρις αντίστοιχα, σε δύο διασταυρώσεις που όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Όταν "μιλούν" οι αριθμοί

Το βράδυ της Τρίτης (21:15), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ στο κατάμεστο όπως αναμένεται ΟΑΚΑ και οι Πράσινοι θα επιχειρήσουν να μπουν με το δεξί στη σειρά, θέλοντας να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το πλεονέκτημα έδρας.

Η έδρα μάλιστα, είναι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες καθώς τις τελευταίες 6 φορές που αναμετρήθηκαν, τη νίκη πανηγύρισαν οι γηπεδούχοι. Παράλληλα, Παναθηναϊκός και Ρεάλ ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια της διοργάνωσης με το ίδιο ρεκόρ (19-11), με τον Τσάβι Πασκουάλ πάντως να θέτει τους Ισπανούς σε ρόλο «ξεκάθαρού» φαβορί, τονίζοντας τη δυσκολία του να κρατηθεί η επίθεσή τους κάτω από τους 80 πόντους.

Οι συνολικοί πόντοι του αγώνα και κάθε ομάδας ξεχωριστά, τα αποτελέσματα κάθε περιόδου, το περιθώριο νίκης και περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές, προσφέρονται από το Stoiximan.gr σε εξαιρετικές αποδόσεις που εκτοξεύουν τη συγκίνηση του παιχνιδιού.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης και η «σύγκρουση των πάγκων» με τους Πασκουάλ και Λάσο να έχουν μακρά ιστορία (56 αναμετρήσεις), ενώ το ματσάρισμα Καλάθη – Ντόνσιτς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση των αγώνων.

Οι αριθμοί, τα ποσοστά και η εικόνα των 2 ομάδων στη φετινή Euroleague στο Infographic που ακολουθεί:

Όταν "μιλούν" οι αριθμοί

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Τετάρτη (21:15), ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Final 4 απέναντι στη Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Με 9 προκρίσεις σε Playoffs τα τελευταία 10 χρόνια, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, θέλει να εκμεταλλευτεί και το πλεονέκτημα της εμπειρίας, καθώς 9 παίκτες των Ερυθρόλευκων έχουν δώσει το «παρών» σε 179 παιχνίδια playoffs και Final 4, σε αντίθεση με τον μόλις έναν παίκτη της Ζαλγκίρις που έχει εμπειρία σε νοκ-άουτ διασταυρώσεις (V. Micic).

Στην προϊστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, ο Ολυμπιακός προηγείται με 11-5, ωστόσο στη φετινή διοργάνωση μετρά δύο ήττες από τους Λιθουανούς, με τελευταία αυτή στο ΣΕΦ με 85-86, όπου το ματς κρίθηκε στην παράταση.

Το ενδεχόμενο να… επαναληφθεί η ιστορία στο Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις της Τετάρτης και ο νικητής να αναδειχθεί στον έξτρα χρόνο προσφέρεται από το Stoiximan.gr σε ελκυστική απόδοση, μαζί αμέτρητα ακόμα στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι.

Δείτε στο παρακάτω Infographic, κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της διασταύρωσης:

Όταν "μιλούν" οι αριθμοί

Στα υπόλοιπα ζευγάρια των Playoffs, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει την Κίμκι και η Φενέρμπαχτσε την Μπασκόνια, με τους γηπεδούχους να έχουν σαφές προβάδισμα για την πρόκριση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK