Βασιλεία - ΠΑΟΚ με 300+ επιλογές στο Stoiximan.gr

Το δεύτερο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Βασιλεία και το Stoiximan.gr προσφέρει αμέτρητα στοιχήματα με επιλογές - μεταξύ άλλων - για κάρτες, κόρνερ, σκόρερ.

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) MOTIONTEAM

Με αυτοπεποίθηση για νίκη και πρόκριση

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει απόψε τη Βασιλεία και μετά το 2-1 της Τούμπας, θέλει να σφραγίσει την πρόκριση και μάλιστα με νίκη που θα της δώσει και το ψυχολογικό έρεισμα για την επόμενη φάση.

Την ίδια ώρα, η Βασιλεία βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση προσπαθώντας να βρει τα πατήματά της, με τον Αλεξάντερ Φράι - ο οποίος ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού - να μη σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή στην άμυνά του, ώστε να κρατήσει το 0 και να ψάξει το γκολ που θα τον φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση.

Το σύνθημα της νίκης έδωσε μάλιστα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς, τόνισε πως «Σεβόμαστε τη Βασιλεία, τους παίκτες, την ιστορία της, την εμπειρία τους, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρουμε».

Το Stoiximan.gr, προσφέρει σε εξαιρετική απόδοση το ενδεχόμενο να κερδίσει ο ΠΑΟΚ με 0 παθητικό, μαζί με περισσότερες από 300 επιλογές όπως το να σημειωθεί αυτογκόλ, το να σκοράρει ή να χάσει κάποια ομάδα πέναλτι, το να σκοράρει τερματοφύλακας κ.α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK