Δέκα λόγοι για να γίνεις και εσύ 'φανατικός' του Division 2

Μία μικρή ματιά στο sequel του θρυλικού πλέον Division αλλά και μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσεις κι εσύ την beta έκδοση.

Δέκα λόγοι για να γίνεις και εσύ 'φανατικός' του Division 2

Ο κόσμος του gaming δεν είναι ιδιαίτερα ανήσυχος με τα sequels μιας και πάντα περιμένουν κάτι παραπάνω σε τεχνικά χαρακτηριστικά και γραφικά αλλά εγώ πάντα είμαι. Κι αυτό γιατί είναι ελάχιστα εκείνα τα παιχνίδια σε αυτή τη ζωή με τα οποία έχω δεθεί σχεδόν συναισθηματικά. Το πρώτο Division ήταν μία παιχνιδάρα με όλη τη σημασία και τον στόμφο της λέξης. Κι αυτό γιατί εισήγαγε το 2017 νέα δεδομένα στο πώς αντιμετωπίζουμε τέτοια παιχνίδια, έφερε φανταστικά shared world possibilities και μία Dark Zone η οποία σε βύθιζε στο παιχνίδι σε δευτερόλεπτα. Μαζί με ένα εκπληκτικό storyline το οποίο του δίνει άλλωστε τη δυνατότητα να προχωρά σε ένα δεύτερο μέρος χωρίς να το τραβά από τα μαλλιά.

Παρακάτω στο κείμενο θα διαβάσεις εκείνους τους λόγους που θα σε κάνουν να κολλήσεις με το Division 2 ακόμα κι αν δεν έχεις παίξει καν την πρώτη εκδοχή του παιχνιδιού. Πρώτα όμως, σου έχουμε ένα μεγάλο δώρο – έκπληξη. Κι αυτό γιατί συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής, μπορεί να είσαι ένας από τους πρώτους 200 τυχερούς που θα λάβουν τις επόμενες ημέρες έναν κωδικό για να παίξουν την beta version του παιχνιδιού.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι κυκλοφορεί επίσημα στις 15 Μαρτίου για PlayStation 4, Xbox One και Microsoft Windows, οπότε σου δίνουμε τη δυνατότητα να παίξεις πρώτος εντελώς δωρεάν ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του.

powered by Typeform

Πάμε όμως να δούμε και εκείνους τους λόγους που θα σε κάνουν πολύ ευτυχισμένο να δοκιμάσεις το beta version και αργότερα να κάνεις δικό σου το Division 2.

Μεταφερόμαστε στην Washington

Δέκα λόγοι για να γίνεις και εσύ 'φανατικός' του Division 2

Ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία του πρώτου παιχνιδιού ήταν το σκηνικό της Νέας Υόρκης. Το να τριγυρνάς στο MSG και δίπλα στα διάσημα μνημεία του Μεγάλου Μήλου ήταν κάτι πραγματικά μοναδικό. Απ' ό,τι φαίνεται όμως περιόριζε λίγο τους δημιουργούς του παιχνιδιού οι οποίοι πέρα από την οικιστική και την εμπορική περιοχή ήθελαν να εκμεταλλευτούν τα κυβερνητικά κτίρια και τα μνημεία της Washington, τους ανοιχτούς χώρους αλλά και τη φύση που τόσο πολύ τους έλειψε από την Νέα Υόρκη.

Ο Λευκός Οίκος φλέγεται

Το ξέρω, το είπαμε ότι μεταφερθήκαμε αλλά το να βλέπουμε τα συντρίμμια τόσο ιστορικών κτιρίων και μνημείων της Washington έχει τεράστια σημασία και στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αυτό έχει βέβαια ακόμα μεγαλύτερη επιρροή στους παίκτες επί Αμερικανικού εδάφους που βλέπουν τα σύμβολα της δημοκρατίας τους υπό απειλή αλλά ακόμα κι εσύ θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό όταν από τα πρώτα κιόλας λεπτά του gameplay βρεθείς στον κήπο του Λευκού Οίκου να χαζεύεις την καταστροφή.

Η Dark Zone ακόμα καλύτερη

Δέκα λόγοι για να γίνεις και εσύ 'φανατικός' του Division 2

Αν λάτρεψα κάτι στο πρώτο παιχνίδι αυτό ήταν η Dark Zone, μία περιοχή στο Manhattan στην οποία έμπαινες για να αναπτύξεις τα skills σου, να τσιμπήσεις μερικά perks και να φύγεις κύριος πριν οι υπόλοιποι παίκτες σου πάρουν ό,τι έχεις μοχθήσει να αποκτήσεις. Το πολύ υψηλό επίπεδο παικτών στην Dark Zone οδήγησε τους δημιουργούς στο να ανοίξουν 3 Dark Zones στο Division 2 και μάλιστα με τέτοιες ρυθμίσεις ώστε να μην επιβιώνουν μόνο οι εξπέρ του παιχνιδιού.

Το loot της Dark Zone είναι δικό σου

Το μεγαλύτερο σπάσιμο στην Dark Zone στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν ότι έπρεπε ένα ελικόπτερο να κάνει extract αυτά που είχες τσιμπήσει και μάλιστα αφού είχες ανάψει φωτοβολίδα, έτσι για να μάθουν όλοι τριγύρω ότι κουβαλάς κάτι ενδιαφέρον. Στο νέο παιχνίδι, η διαδικασία απλουστέυεται αλλά και εκείνα που είναι διαθέσιμα έχουν πλέον κατηγοριοποίηση. Πολύ μ' αρέσει αυτός ο εκδημοκρατισμός της Dark Zone. Και περισσότεροι και με περισσότερα να κερδίσουν.

Η δυσκολία είναι σχεδόν αυξανόμενη

Δέκα λόγοι για να γίνεις και εσύ 'φανατικός' του Division 2

Όσο γίνεσαι καλύτερος στο παιχνίδι, τόσο εκείνο γίνεται πιο απαιτητικό από εσένα, με μερικές πολύ δύσκολες αποστολές να σε περιμένουν μετά τις 20-30 πρώτες ώρες παιχνιδιού. Αυτό είναι μία ευχάριστη αλλαγή σε σχέση με πολλά άλλα games που νιώθεις ότι “τα έχεις” μετά από μόλις μερικές ώρες gameplay. Στο Division 2 θα πρέπει να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος. Μην σε τρομάξει όμως αυτό, θα έχεις όλη τη βοήθεια που χρειάζεσαι και από το παιχνίδι αλλά και από τους άλλους παίκτες.

Η ομάδα πάνω από όλα

Δέκα λόγοι για να γίνεις και εσύ 'φανατικός' του Division 2

Το νέο παιχνίδι σου προτείνει να δημιουργήσεις μικρά clans με άλλους παίκτες για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Είτε για να συνεχίσεις την ιστορία του παιχνιδιού είτε για να κερδίσετε ακόμα περισσότερα μέσα στην Dark Zone. Συνήθως είμαι από εκείνους που θέλουν να παίζουν μόνοι τους, βαριέμαι να συνεργάζομαι. Αλλά το παιχνίδι σου δίνει τώρα πολύ καλούς λόγους, νέα όπλα, ακόμα και περιοχές που θα μπορέσεις να τις εξερευνήσεις μόνο με παρέα.

Η ιστορία είναι μοναδική

Ξέρω ότι υπάρχουν παίκτες εκεί έξω που αδιαφορούν για το storyline αλλά πραγματικά όταν έχεις τέτοια διαμάντια σε ένα παιχνίδι, δεν μπορείς να σφυρίζεις ανήξερος. Η Αμερική βρίσκεται σε μία βαθιά κρίση αυτή την εποχή πολιτικά και όσο και να δηλώνουν απολιτίκ τα παιχνίδια και οι σειρές, δεν παύουν να πραγματεύονται καταστάσεις που φέρνουν στον κόσμο συνειρμούς.

Η αρένα της μάχης

Για εκείνους που απλά θέλουν να μπουν σε μια αρένα και να σκοτώσουν όποιον βρουν μπροστά τους, το παιχνίδι έχει 2 modes αλλά και πολύ ξεχωριστές περιοχές στο χάρτη για να ικανοποιήσουν αυτές τις τάσεις. Το player vs player δεν είναι και το πιο δημοφιλές πράγμα στο Division αλλά είναι πολλοί εκεί έξω που αρέσκονται σε αυτό το στιλ παιχνιδιού και πιθανότατα για αυτό η εταιρεία τους έδωσε και αυτή την εκδοχή με το φανταστικό gameplay που ήδη έχει το Division.

Πιο χορταστικό παιχνίδι

Δέκα λόγοι για να γίνεις και εσύ 'φανατικός' του Division 2

Στην πρώτη εκδοχή, υπήρχαν μικρά παράπονα από τους πολύ φανατικούς ότι έφταναν σε ένα σημείο που δεν είχαν κάτι άλλο να κάνουν στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά, ο δρόμος για την επικράτηση αλλά και όλα όσα ζουν οι παίκτες σε αυτή την πορεία, είναι όχι απλά αρκετά αλλά και πάρα μα πάρα πολύ διασκεδαστικά ώστε να κρατήσουν τους παίκτες σε εγρήγορση. Υπάρχουν τόσα να κάνεις, τόσα modes και τόσες δραστηριότητες που θα σε κάνουν να μην το βαρεθείς ποτέ.

Το Division 1 ήταν φανταστικό

Ναι, αυτός ο λόγος δεν έχει να πει πολλά για το νέο παιχνίδι αλλά ίσως έχει να πει και τα πάντα. Κι αυτό γιατί όταν πριν 2 χρόνια η Ubisoft εισήγαγε στη ζωή μας αυτό το παιχνίδι, ο κόσμος το λάτρεψε κατευθείαν χάρη στο gameplay, το storyline, την αίγλη του. Οι ειδικοί θα πουν ότι αν και η πόλη άλλαξε, το παιχνίδι διατηρεί εκείνα τα πολύ δυνατά στοιχεία της πρώτης εκδοχής. Όλα όσα αγαπήσαμε στο Division 1.

Αν ψήθηκες κι εσύ να κάνεις δικό σου έναν κωδικό για το beta version του Division 2, πήγαινε πιο πάνω στο κείμενο και δήλωσε συμμετοχή για να είσαι εσύ ένας από τους πρώτους 200 που θα κερδίσουν τον κωδικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK