Mahjong Duels

Ετοιμαστείτε να παίξετε με τους πιο επιδέξιους αντιπάλους σε αυτή τη multiplayer έκδοση Mahjong και βρείτε ζευγάρια με εκπληκτική ευκολία!

Mahjong Duels

Tο καταπληκτικό κινέζικο παιχνίδι στρατηγικής και δεξιοτεχνίας Mahjong είναι πλέον social!

Προσκαλέστε τους online φίλους σας για να παίξετε το πιο συναρπαστικό παιχνίδι Mahjong που δεν θα σας αφήνει να ξεκολλήσετε! Ετοιμαστείτε να παίξετε με τους πιο επιδέξιους αντιπάλους σε αυτή τη multiplayer έκδοση Mahjong και βρείτε ζευγάρια με εκπληκτική ευκολία!

Προκαλέστε και κατατροπώστε τους φίλους σας βρίσκοντας πρώτοι τα σύμβολα που ταιριάζουν μεταξύ τους όπως μπαμπού, δράκοι, αριθμοί και άλλα στοιχεία. Βρείτε τα ζευγάρια που ταιριάζουν πάρα πολύ γρήγορα και αρπάξτε την ευκαιρία να ρίξετε μια χιονόμπαλα στον αντίπαλό σας, ώστε να αποκτήσετε το πλεονέκτημα του χρόνου.

Κερδίστε το ένα παιχνίδι μετά το άλλο, δείτε πως αλληλεπιδρούν οι εντυπωσιακές, διαδραστικές πίστες των παιχνιδιών μεταξύ τους, ξεκλειδώστε νέα συναρπαστικά επίπεδα και λάβετε μέρος σε απίστευτα τουρνουά. Γίνετε μέλος της κοινότητας Mahjong τώρα!

Αν πάλι δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι μπες στη Lazyland και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις ένα παιχνίδι που θα σου τραβήξει την προσοχή και που θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου στη δουλειά ή στο σπίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK