Συνεργασία της Stoiximan με το θεματικό πάρκο Paradise Park

Η Stoiximan ενισχύει χορηγικά τις διοργανώσεις ποδοσφαίρου και τη λειτουργία των γηπέδων του πρότυπου θεματικού πάρκου στη Μεταμόρφωση.

Συνεργασία της Stoiximan με το θεματικό πάρκο Paradise Park

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Paradise Park, τον πρότυπο πολυχώρο που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στην Μεταμόρφωση και φιλοξενεί αθλητικές δραστηριότητες και διοργανώσεις καθώς και το βιωματικό πάρκο με έμφαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά.

Η Stoiximan ενισχύει χορηγικά τις αθλητικές διοργανώσεις του Paradise Park και συγκεκριμένα το πρωτάθλημα STOIXIMAN.GR - PARADISE Football Cup, το οποίο ξεκίνησε πριν λίγες εβδομάδες και θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Μάιο, με τη συμμετοχή ανεξάρτητων ομάδων από όλη την Αττική καθώς και το STOIXIMAN.GR Business Champions League, το οποίο ξεκινάει τον Φεβρουάριο και συμμετέχουν εταιρικές ομάδες.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας 'Μικροί Ήρωες', η Stoiximan ενισχύει τη λειτουργία του Paradise Park, ως χορηγός, μέρους των αθλητικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα των γηπέδων μίνι ποδοσφαίρου προδιαγραφών UEFA.

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO της Stoiximan, σημείωσε σχετικά: " Στη Stoiximan, έχοντας ενισχύσει πολλές από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και τη διοργάνωση της Football League, γνωρίζουμε αλλά κυρίως νιώθουμε τον ενθουσιασμό όπως και τις στιγμές συγκίνησης που το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει. Τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου για ερασιτέχνες και εταιρείες είναι μια ακόμη, υγιής έκφραση του αθλητισμού και ως τέτοια παραμένει ιδιαίτερης σημασίας. Η χορηγική μας συνεργασία με ένα από τα αρτιότερα πάρκα ποδοσφαίρου της χώρας, αναπτύσσεται στην στρατηγική μας κατεύθυνση να στηρίζουμε τον αθλητισμό, σε όλες του τις εκφάνσεις. Στόχος μας, μέσα από αυτή τη συνεργασία μας αυτή είναι να δούμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να ασχολούνται με τον αθλητισμό, απολαμβάνοντας συγκινήσεις, συνεργασία και χαρά".

Αναλυτικές πληροφορίες στο iroes.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK