Θρίλερ με δύο 9χρονα κοριτσάκια: Διασώθηκαν από τη φωτιά, αλλά αγνοούνται

Αγωνία για τις μικρές δίδυμες Σοφία και Βασιλική που διασώθηκαν από τη φωτιά με σκάφος. Ο πατέρας τους τις αναγνώρισε σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμη να τις εντοπίσει.

Θρίλερ με δύο 9χρονα κοριτσάκια: Διασώθηκαν από τη φωτιά, αλλά αγνοούνται

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τα δύο 9χρονα δίδυμα που αν και διασώθηκαν από τις φωτιές της Αττικής αγνοούνται εδώ και τρεις ημέρες.

Θρίλερ με δύο 9χρονα κοριτσάκια: Διασώθηκαν από τη φωτιά, αλλά αγνοούνται

Ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος, είδε σε τηλεοπτικά πλάνα τις κόρες του σε ένα αλιευτικό σκάφος το οποίο αποβίβαζε διασωθέντες στο λιμάνι της Ραφήνας.Οι γονείς των δύο κοριτσιών απευθύνθηκαν σε νοσοκομεία και στις Αρχές, φτάνοντας ακόμη και στο νεκροτομείο στο Γουδί, δίχως ωστόσο να πάρουν απάντηση για το που μπορεί να βρίσκονται οι 9χρονες.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας τους κατήγγειλε ότι στη Ραφήνα δεν έγινε καταγραφή των διασωθέντων, καθώς ήταν το πρώτο "δρομολόγιο" που έγινε για διάσωση εγκλωβισμένων εκείνη τη νύχτα, ενώ από την πλευρά του το Λιμενικό υποστηρίζει ότι καταγραφή γινόταν από το Λιμεναρχείο και τα ονόματα των παιδιών δεν βρίσκονται στη λίστα.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές: Στο 110 στην Αστυνομία, το 199 για την Πυροσβεστική και το 108 για το Λιμενικό Σώμα.

Τα κοριτσάκια παραμένουν άφαντα, με τον διασώστη του ΕΚΑΒ, Βασίλη Ανδριόπουλο να απευθύνει μέσω του Ραδιοφώνου 24/7 στους 88,6 έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τη Σοφία και τη Βασιλική να επικοινωνήσει είτε με την αστυνομία είτε με την πυροσβεστική είτε με το Λιμενικό. Η έκκλησή του απευθύνεται ιδιαίτερα σε όσους βρέθηκαν στο ίδιο σκάφος με τις κόρες του το βράδυ της Κυριακής, αλλά και σε οποιονδήποτε μπορεί να έχει μία εικόνα για το τι απέγιναν έκτοτε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK