Η ΕΠΟ... κρίνει του Λάζαρου, η "τιμωρία" του Γιαννιώτη και η επιστροφή του Καρέλη!

Ποια θα είναι η... τιμωρία του Γιαννιώτη από τον Ολυμπιακό εάν πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού; Ποια Στουρμ; Άλλη ομάδα από το εξωτερικό... άπλωσε χρήμα στα πόδια του Λάζαρου και γιατί το μέλλον του 31χρονου άσου αναμένεται να κρίνει η ΕΠΟ; Ποιες οι σκέψεις του Καρέλη για Ελλάδα;

Η ΕΠΟ... κρίνει του Λάζαρου, η "τιμωρία" του Γιαννιώτη και η επιστροφή του Καρέλη!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΡΙΣΒΑΝΗΣ ΓΙΑ ΑΡΗ; ΔΥΣΚΟΛΟ...

Καλημέρα, καλημέρα... Αρχίζουμε την πρωινή μας βόλτα στον κόσμο των παρασκηνίων του αθλητικού Τύπου της ημέρας με το “ SPORTIME” και τη στήλη “ AGENT GREEK”. Διαβάζουμε λοιπόν ότι παρά την επίσκεψη του Θεόδωρου Καρυπίδη στο “Καραϊσκάκης” και τη συζήτηση που έγινε για το μέλλον του Σπύρου Ρισβάνη, ο παίκτης δεν “καίγεται” ν' ανέβει στη Θεσσαλονίκη, αφού προτεραιότητά του είναι να παίξει στον Ολυμπιακό. Ή να παραμείνει στον Ατρόμητο, διαφορετικά θα κοιτάξει προς εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο.

ΤΑ 2.500.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Συνεχίζουμε με τον “ Κόκκινο Πρωταθλητή” και μαθαίνουμε πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει βάλει στο μάτι τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος αγωνίζεται στην Βερόνα, δανεικός από τον Ολυμπιακό και οι Ιταλοί φέρονται διατεθειμένοι να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι.

Στο παιχνίδι, όμως, έχει μπει και το προαναφερθέν σέρβικο κλαμπ, υπολογίζοντας τον “Βούκο” για βασικό και αναντικατάστατο. Το βασικό στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να στείλει πακέτο 2.500.000 ευρώ στον Πειραιά.

Η... ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΑΝ ΠΑΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μένουμε στην ίδια εφημερίδα και διαβάζουμε στα “ RED FILES” για την υπόθεση Γιαννιώτη και επιστροφής του στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τη στήλη, οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν ενεργοποιηθεί για τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, ακόμη...

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι σε περίπτωση που ο 25χρονος πορτιέρε επιλέξει να πάει στο εξωτερικό, ενώ έχει συμφωνία επαναγοράς από τον Ολυμπιακό (έναντι 300.000 ευρώ) σε χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης από την 1η Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου, τότε η ομάδα (τυπικά ο ποδοσφαιριστής) θα πρέπει να πληρώσει ένα “πέναλτι” ύψους 2.000.000 ευρώ!

Ο “ΜΠΟΥΧΑ” ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Στην ίδια στήλη διαβάζουμε και μαθαίνουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει λάβει μία λίστα με τους δανεικούς του Ολυμπιακού, κι ανάμεσα σε αυτούς που εξετάζει ως προς την επιστροφή τους είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Η... ΕΠΟ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

Φύγαμε για “ SPORTDAY” και τον “ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ” που γράφει ότι το μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα κριθεί στην ΕΠΟ. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: “Αναρωτιέμαι τι απόφαση μπορούν να πάρουν τα αρμόδια όργανα αν εμφανιστούν δύο συμβόλαια: του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, απ' το +1. Και πότε θα βγει η απόφαση; Με ποια ομάδα θα κάνει προετοιμασία ο Λάζαρος εάν καθυστερήσει η ετυμηγορία των οργάνων; Είναι ερωτήματα που απασχολούν αρκετό κόσμο. Εντός κι εκτός των δύο ομάδων. Σκαλίζω περίεργα πράγματα παραμονές τελικού, αλλά τι να κάνω; Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη φιέστα στη Ριζούπολη, στην οποία ίσως και διαβάσουμε το μέλλον. Επί της ουσίας, πάντως, το μέλλον του Λάζαρου θα κριθεί στην ΕΠΟ. Με τα σημερινά δεδομένα! Για αύριο δεν ξέρω! Είπαμε, στη Ριζούπολη μπορεί να βρεθεί κάποια γυάλινη σφαίρα.”

Η “ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ” ΣΚΙΜΠΕ

Ανοίγουμε την “ ΩΡΑ” και διαβάζουμε στον “ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ” ότι ο Μίκαελ Σκίμπε έκανε δεύτερες σκέψεις για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη μετά τα όσα είδε στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τη στήλη, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να καλέσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ για το φιλικό με την Σαουδική Αραβία στις 15/5.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ μεταφέρει ότι στη Σεβίλλη που θα γίνει το ματς, πολλοί σκάουτερ ξένων ομάδων θα έρθουν για χάρη του 28χρονου πορτιέρε.

ΡΩΣΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΛΑΖΑΡΟ

Στον “ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ” της “ ΓΑΤΑΣ” αποκαλύπτεται ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και οι άνθρωποι που... τρέχουν τα θέματα του δεν είχαν την παραμικρή όχληση από πλευράς Στουρμ Γκρατς. Σύμφωνα με τη στήλη, πρόταση για να φύγει ο 31χρονος άσος από την ΑΕΚ είχε από Ρωσία μεριά πριν από μερικούς μήνες, γεγονός που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ γνώριζε η Ένωση. Η ομάδα που ήθελε τον φορμαρισμένο winger ήταν η Ντιναμό Μόσχας...

Η... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΕΛΗ

Κλείνουμε με τα “hot” παρασκήνια της ημέρας, διαβάζοντας “ LIVESPORT”. Στον “ ΚΛΙΚΑΔΟΡΟ” αναφέρεται ότι ο Νίκος Καρέλης σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Γκενκ.

Ο Έλληνας άσος ψάχνεται για Αγγλία ή Γερμανία, ωστόσο προτάσεις ακόμη δεν έχουν προκύψει γεγονός που εντείνει τη διάθεση του ποδοσφαιριστή να επαναπατριστεί για χάρη του Ολυμπιακού, λέει το ρεπορτάζ της στήλης.

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK