Οι Γερμανοί δεν θα 'ρθουν μόνο για τον "ακριβό" Μπάρκα...

Αν και η ρήτρα στα συμβόλαιά τους είναι ιδιαιτέρως υψηλή, ομάδες της Bundesliga έχουν ήδη βάλει στο μάτι δύο σουπερλιγκάτους ποδοσφαιριστές. Ο ένας ο γκολκίπερ της ΑΕΚ κι εσχάτως βασικός με την Εθνική. Ο άλλος είναι κάτοικος Τούμπας.

Οι Γερμανοί δεν θα 'ρθουν μόνο για τον "ακριβό" Μπάρκα...
EUROKINISSI SPORTS

Διαβάζουμε στον "Τρελό του Χωριού" της Sportday πως ο Βασίλης Μπάρκας, από τη στιγμή μάλιστα που χρίστηκε από τον Σκίμπε ως το Νο1 της εθνικής ποδοσφαίρου, απασχολεί ήδη γερμανικούς συλλόγους. Λεβερκούζεν, Σάλκε και Ντόρτμουντ, ίσως και η Λειψία, βρίσκονται στο κατόπι του γκολκίπερ της ΑΕΚ και τα παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League θ' αποτελέσουν τεστ αξιολόγησης σε σχέση με το ταβάνι του.

Δεν είναι όμως ο μόνος από τους τρεις διεκδικητές του ελληνικού τίτλου που του απασχολεί. Οι κεραίες των Γερμανών φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη, έχοντας συλλέξει πληροφορίες για τον Βραζιλιάνο Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ. Κυρίως λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών του (ταχύτητα, έκρηξη) και της εξέλιξης που μπορεί να έχει, σε περίπτωση που δουλευτεί σωστά. Τον είχαν "σκανάρει" στη Ρωσία (Γκρόζνι) κι εξακολουθούν να τον παρακολουθούν.

Όπως μεταφέρεται στο κείμενο, οι Γερμανοί ποντάρουν πολύ στη μεταπωλητική αξία που συνοδεύει έναν ποδοσφαιριστή, πιστεύοντας ότι το κέρδος τους μπορεί να είναι πολλαπλάσιο των όσων ξόδεψαν για την απόκτησή του. Βέβαια, επειδή η ρήτρα τόσο του Μπάρκα όσο και του Ζαμπά είναι "αλμυρή", τούς "φρενάρει" ως ένα σημείο.

Θα πεις βέβαια ότι έδωσαν 20+ εκατομμύρια για τον Ρέτσο, δεν είναι δυνατόν να δώσουν τα μισά για έναν εκ των δύο; Λογική η απορία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK