Το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, ο 'Μπόμπος' Μέσι και το 'Εξοχικέου'

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας ρίχνουν τον καθιερωμένο τσακωμό για το clasico, μετά από την ισοπαλία στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ για το Copa del Rey. Ο 'Μπόμπος' και το 'Εξοχικέου' παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, ο 'Μπόμπος' Μέσι και το 'Εξοχικέου'
AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ίσως η αιτία ύπαρξης της συγκεκριμένης σειράς podcast. Ήρθε η ώρα οι '2 Κοντροί' να ρίξουν τον απόλυτο τσακωμό.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο 'Καμπ Νόου' για τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει ρεβάνς.

Αυτούς τους λογαριασμούς έσπευσαν να κλείσουν Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας, που τσακώνονται για τη ρεβάνς στο 'Εξοχικέου', για το αν βοήθησε ο πιο ακριβός 'Μπόμπος' στην ιστορία όταν μπήκε ως αλλαγή στο 2ο ημίχρονο, για το πόσο καλή είναι η νεανική Ρεάλ και τι θα κάνει στη Μαδρίτη ο Λιονέλ Μέσι παίζοντας από το 1ο λεπτό.

Κανένα γκολ του Λούκας Βάθκεθ, καμία ισοφάριση του Μάλκομ. Όλη η πραγματική δράση του Clasico βρίσκεται εδώ.

Για να μη χάνετε τα Podcasts του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του Soundcloud ή ακολουθήστε τη λίστα των podcasts στο Spotify και στο iTunes και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε.

Photo credits: AP Photo/Emilio Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK