Patriots, Rams και Έλενα Παπαρίζου: Ένα podcast για το 53ο Super Bowl

Λίγες μέρες πριν το 53ο Super Bowl, με τους New England Patriots και τους Los Angeles Rams να διασταυρώνονται για τον τίτλο, το Contra μαζεύει ξανά το εξειδικευμένο NFL πάνελ του για ένα ειδικό επεισόδιο με προβλέψεις και προτιμήσεις ενόψει μεγάλου τελικού.

Patriots, Rams και Έλενα Παπαρίζου: Ένα podcast για το 53ο Super Bowl

Το pop-up podcast για το NFL επιστρέφει με το δεύτερο μέρος του, δηλαδή το τέλειο ζέσταμα ενόψει του 53ου Super Bowl.

Ο Freddos, ο Θοδωρής Δημητρόπουλος, κι ο guest-έκπληξη Γιώργος Δημητρόπουλος συζητούν τα πάντα, από το αγαπημένο τους Super Bowl ως τους σημαντικότερους παίχτες του επερχόμενου τελικού, κι από τη σχέση τους με τους Patriots μέχρι το υποθετικό πρώτο όνομα ενός ελληνικού halftime show (Σάκης Ρουβάς; Έλενα Παπαρίζου; Hi-5;). Κι αφού ζητήσουν συγγνώμη από τη Θήβα, επιλέγουν το νικητή του Super Bowl.

Για το μεγάλο παιχνίδι αυτής της Κυριακής, εμείς μπήκαμε στο CareMarket.gr, το online Super Market με την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και τις καλύτερες τιμές. Εκεί βρήκαμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να στήσουμε το τέλειο game night στο σπίτι μας. Τι κάναμε; Απλά σκεφτήκαμε όλα εκείνα τα σνακ, τα ποτά και τα φαγητά που χρειαζόμαστε και φτιάξαμε τη δική μας Shopping List.

Στα CareMarket.gr, απλά καταγράφεις ό,τι χρειάζεσαι και σου εμφανίζεται μια πολλαπλή λίστα με προτεινόμενα προϊόντα. Και με μία πανεύκολη διαδικασία ολοκληρώνεις τις αγορές σου και διαλέγεις ημέρα και ώρα για την παράδοση για να παραλάβεις τα ψώνια σου όταν σε βολεύει, πληρώνεις όπως αγαπάς και παίρνεις και τα bonus σου για τις επόμενες έξυπνες αγορές σου.

Έξτρα τιπ: Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις τις προσφορές που 'παίζουν' αλλά και εκείνα τα combo deals που θα σε αφήσουν να εξοικονομήσεις το κάτι παραπάνω αυτό το μήνα. Μπες και δεν θα χάσεις. Ένα κλικ μακριά.

Για να μη χάνετε τα Podcasts του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του Soundcloud ή ακολουθήστε τη λίστα των podcasts στο Spotify και στο iTunes και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε.

(κεντρική φωτογραφία: AP Images)

News 24/7

24MEDIA NETWORK