Αυτός ήταν στα γκολπόστ, ο γερανός τού σήκωνε το αυτοκίνητο

Ο κάτοχος του αυτοκινήτου που είχε παρκάρει παράνομα ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας που έπαιζε. Συμβάν σαν του Άγγλου γκολκίπερ δεν έχει καταγραφεί άλλη φορά στα χρονικά!

Αυτός ήταν στα γκολπόστ, ο γερανός τού σήκωνε το αυτοκίνητο

Ο 29χρονος Άγγλος γκολκίπερ Preston Edwards κέρδισε άθελά του τα 'γουορχολικά' 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούσαν. Αυτά που άλλοι κυνηγούν για μια ζωή και δεν τα βρίσκουν.

Εν μία νυκτί ο τερματοφύλακας της Dulwich Hamlet έγινε από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές του Νησιού. Σε μια εβδομάδα που η ποδοσφαιρική δράση ήταν περιορισμένη λόγω της διακοπής των εγχώριων πρωταθλημάτων ο Edwards 'εισέβαλε' στο σπίτι κάθε αγγλικής οικογένειας. Το έμαθαν και οι... πέτρες!

Όχι για κάποια επέμβασή του στο αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Crystal Palace. Αλλά γιατί είχε παρκάρει παράνομα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, έχοντας κλείσει μια έξοδο κινδύνου!

Μάλιστα στη διάρκεια της αναμέτρησης ακούστηκε δις από τα μεγάφωνα το... 'ο κάτοχος του οχήματος με πινακίδα ... να μετακινήσει το όχημά του γιατί ενοχλεί'. Αγνόησε ωστόσο τις δύο προειδοποιήσεις και στην τρίτη, κατάλαβε τι πρόκειται να συμβεί, γύρισε στους θεατές και φώναξε ότι 'αυτό είναι το αυτοκίνητό μου'.

Το κοινό άρχισε να τον κοροϊδεύει μέχρι τη στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε λήξη ημιχρόνου και ο 29χρονος τερματοφύλακας έσπευσε τρέχοντας να δει αν σώζεται η κατάσταση.

Προφανέστατα η είδηση έγινε viral και trend στο twitter, με την ίδια την ομάδα να 'επικοινωνεί' το χιουμοριστικό περιστατικό.

Ο Edwards, που το διασκέδασε, επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως είχε αργήσει για τον αγώνα και δεν έβρισκε θέση πάρκινγκ, με αποτέλεσμα ν' αφήσει το αυτοκίνητό του όπως-όπως.

Αντί για κλήση πάντως δέχθηκε... πέντε γκολ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK