Ένα πιτσιρίκι του Άγιαξ έκανε 2.245 γκελάκια και τον διέκοψαν για να αρχίσει αγώνας

Ένας 10χρονος ζούσε το όνειρό του, έγραφε ιστορία με τη φανέλα του Άγιαξ, όταν οι άνθρωποι του συλλόγου τον επανέφεραν στην τάξη...

Ένα πιτσιρίκι του Άγιαξ έκανε 2.245 γκελάκια και τον διέκοψαν για να αρχίσει αγώνας

Γκελάκια, ποδαράκια, αγγελάκια. Όπως και να τα έλεγες μικρός, σίγουρα δεν ήσουν καλύτερος από έναν 10χρονο πιτσιρικά από τις ακαδημίες του Άγιαξ, που δοκίμασε κι αυτός την τύχη του στον διαγωνισμό που κρατά δεκαετίες στο Άμστερνταμ.

Ο νεαρός Σον Στόιρ της κ-11 του 'Αίαντα', πριν από τη σέντρα του αγώνα του Άγιαξ με την Άλκμααρ, πάτησε στο χορτάρι της 'Άμστερνταμ Αρένα' και άρχισε να κάνει γκελάκια, προσπαθώντας να καταρρίψει το σχετικό ρεκόρ προηγουμένων παιδιών της ακαδημίας.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση στο twitter του συλλόγου, ο πιτσιρικάς έκανε 2.245 γκελάκια, επίδοση ρεκόρ για την ομάδα. Βέβαια, φίλαθλοι στο twitter υποστηρίζουν ότι το 2015, ένα άλλο παιδί είχε κάνει 2.880 γκελάκια και αυτό κατέχει το ρεκόρ. Παρ' όλα αυτά, ο Στόιρ θα μπορούσε να καταρρίψει κι αυτήν την επίδοση, αν τον... άφηναν οι άνθρωποι του αγώνα να συνεχίσει την προσπάθειά του. Ο χρόνος πίεζε και οι δύο ομάδες έπρεπε να πάνε στη σέντρα, με συνέπεια κάποιος να διακόψει τον άτυχο νεαρό.





Ο διαγωνισμός για παιδιά από τα τμήματα υποδομής δεν είναι καινούργιος. Για παράδειγμα, το 1997 το ρεκόρ κατέρριψε ο -τότε- 13χρονος Μπαρκ Μπουσουφά, μετέπειτα επιθετικός μέσος σε Γάνδη, Άντερλεχτ, Άνζι, Λοκομοτίβ Μόσχας και εθνική Μαρόκου, με 900 γκελάκια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK