Η κωμική αποδόμηση του... "Just do it" που έγινε διαμαρτυρία για τη Γιουβέντους

Ο Αλέγκρι σε ρόλο... Κάπερνικ και η "θυσία" του Ντιμπάλα για χάρη του Κεντίρα. Πώς μια άκρως πετυχημένη διαφήμιση έγινε ταυτόχρονα ένα εμπνευσμένο τρολάρισμα για την πρωταθλήτρια Ιταλίας!

Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η διαφήμιση της Nike με κεντρικό πρόσωπο τον Κόλιν Κάπερνικ έχει κάνει θραύση, πετυχαίνοντας το σκοπό της. Viral από τα πρώτα λεπτά της δημοσίευσή της, ενισχύσθηκε από το video που ακολούθησε. Η πλειονότητα του κοινού την υποδέχθηκε άκρως θετικά. Πάνω από το 50% των (ούτως ή άλλως συντηρητικών) Αμερικανών είδε πίσω από τις λέξεις και συμφώνησε με το μήνυμα. Κι ας γκρίνιαξε ο Πρόεδρος Τραμπ.

Η κωμική αποδόμηση του... "Just do it" που έγινε διαμαρτυρία για τη Γιουβέντους

Ταυτόχρονα βέβαια η εικόνα του επαγγελματία παίκτη του αμερικάνικου φούτμπολ, συνοδευόμενη από την ατάκα "πίστεψε σε κάτι, ακόμη κι αν σημαίνει ότι θυσιάζεις τα πάντα" αποτέλεσε αντικείμενο σάτιρας. Από τους χρήστες του twitter ως επί το πλείστον που άδραξαν την ευκαιρία για να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν λεζάντα - φωτογραφία κατά το δοκούν.

Υπήρξαν διάφορες παραλλαγές, έξυπνες ή λιγότερο. Μια από τις πιο εμπνευσμένες αφορούσε αναμφίβολα τη Γιουβέντους.

Στο φόντο ο Μαξ Αλέγκρι και πάνω του το "πίστεψε στον Κεντίρα, ακόμη κι αν σημαίνει ότι θυσιάζεις τον Ντιμπάλα"!

Μην πεις ότι δεν γέλασες αντικρίζοντας το συνδυασμό; Ιδίως με το βλέμμα του Αλέγκρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK