Η τρελή απάντηση ενός μαθητή που έγινε viral σε όλη την ποδοσφαιρική Ισπανία!

Με πόσο εντυπωσιακό τρόπο μπορεί να εκφράσει ένα παιδί την αγάπη του για την ομάδα της αρεσκείας του; Ένα Ισπανόπουλο έδειξε πως το πάθος για την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει όριο!

Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο στρατηγός Ντιέγκο Σιμεόνε και οι στρατιώτες του ποδοσφαιριστές κατάφεραν τα τελευταία χρόνια με τις επιτυχίες τους να κάνουν αρκετά παιδιά φίλους της Ατλέτικο παρά το γεγονός ότι στην Μαδρίτη υπάρχει το αντίπαλο δέος που λέγεται Ρεάλ και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα έρχεται από δημοτικό σχολείο της Ισπανίας.

Σε άσκηση που είχε βάλει ο δάσκαλος σε παιδιά της δευτέρας δημοτικού και ζητούσε από αυτά να ενώσουν δύο διαφορετικές λέξεις για να δημιουργήσουν μία σύνθετη, ένα από αυτά ξέφυγε από τους κανόνες, δείχνοντας την αγάπη του για την ομάδα...

Και αυτό γιατί πήρε τη λέξη "rojo" (κόκκινο) από την αριστερή στήλη και τη λέξη "blanco" από την αριστερή (λευκό) και αντί να φτιάξει τη λέξη "rojiblanco" (ερυθρόλευκο) προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, γράφοντας Ατλέτικο Μαδρίτης (έχει το προσωνύμιο "ερυθρόλευκοι").

Ο δάσκαλος έκανε πρώτα την απαραίτηση διόρθωση βάζοντας τον τόνο που έλειπε (Atlético) και κατόπιν κοινοποίησε την απάντηση του μαθητή στην άσκηση στα social media.

To αποτέλεσμα είναι το συγκεκριμένο τιτίβισμα να έχει φτάσει σε κάθε γωνιά του κόσμου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK