Μοντέλο έδειξε στην TV ερωτικά μηνύματα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε "γεια σου τι κάνεις εσύ;" στην Αλεξάντρα Μέντεζ, εκείνη κράτησε όλα τα μηνύματα τους για να τα παρουσιάσει σε εκπομπή της Περουβιανής τηλεόρασης

Μοντέλο έδειξε στην TV ερωτικά μηνύματα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Είναι πολύ δύσκολο να παρατηρήσεις την Αλεξάντρα Μέντεζ μέσα στα μάτια και να μη ζαλιστείς λίγο. Το μοντέλο από τη Βενεζουέλα είναι μια εξωπραγματικά όμορφη γυναίκα, που έχει τον δικό της 'στρατό' από χιλιάδες θαυμαστές στο Instagram και απασχολεί διαρκώς τα media της Λατινικής Αμερικής με την καθημερινότητα της. Η νεαρή Αλεξάντρα ανάμεσα στους χιλιάδες άντρες που της έχουν στείλει κοπλιμέντα στο Instagram έχει και το δικό της 'παράσημο', που ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε εμφάνιση της στην Περουβιανική τηλεόραση, η Μέντεζ αποκάλυψε ότι πριν από μερικά χρόνια, όταν αγωνιζόταν στη Ρεάλ, της έστελνε σέλφι, ενώ είχε ζητήσει και το τηλέφωνο της μέσω Instagram, πριν περάσει στο παρασύνθημα με μια κίνηση που εμπεριείχε λίγο περισσότερο ρίσκο: Της πρότεινε ένα στοίχημα, πως αν νικούσε στο ματς που επρόκειτο να αγωνιστεί επί Ισπανικού εδάφους, θα μπορούσε να "δαγκώσει τον πισινό της".

Η Μέντεζ αποκάλυψε επίσης πως όλη η επικοινωνία μεταξύ τους είχε συμβεί πριν από περίπου τρία χρόνια, στο τέλος εκείνης της αγωνιστικής περιόδου. Ο Ρονάλντο είχε συναντήσει από κοντά το μοντέλο, χωρίς όμως να γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. "Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς γνώρισε την Τζόρτζινα (Ροντρίγκες). Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της." είπε το μοντέλο από τη Βενεζουέλα, βγάζοντας και κάτι που έμοιαζε με διακριτική πικρία. Το σίγουρο είναι πως και ο Κριστιάνο αποδεικνύεται ένας τίμιος γύπας του Instagram, που στέλνει μηνύματα για τα οποία (λογικά) λίγο αργότερα μετανιώνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK