Τον λένε Σκόφιλντ, δεν έπρεπε να φάει αυτό το γκολ

Ο γκολκίπερ της Νοτς Κάουντι μπορεί να μοιράζεται το ίδιο όνομα με τον πρωταγωνιστή του Prison Break, σίγουρα όμως δεν έχει τη χάρη του, καθώς ο επιθετικός της Καρλάιλ, Χάλαμ Χόουπ, τον έπιασε κορόιδο και του χάρισε μια θέση στα bloopers της σεζόν.

Τον λένε Σκόφιλντ, δεν έπρεπε να φάει αυτό το γκολ

Η Καρλάιλ υποδέχθηκε την Νοτς Κάουντι στο Brunton Park το βράδυ της Τρίτης (12/3), για την 37η αγωνιστική της League 2 στην Αγγλία. Οι γηπεδούχοι έψαχναν τη νίκη που θα τους βάλει στο κόλπο των play offs ανόδου, οι φιλοξενούμενοι το τρίποντο που θα τους δώσει ελπίδες στην μάχη της παραμονής.

Και ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος, καθώς με δύο γκολ του Χέμινγκς (37', 66' πεν.) και ένα του Αλεσάντρα (94') πέρασαν νικηφόρα με σκορ 3-1 από την έδρα της Καρλάιλ και μείωσαν στους 4 βαθμούς την διαφορά τους από την 22η θέση που οδηγεί στην σωτηρία.

Όμως η στιγμή που έκλεψε την παράσταση στην αναμέτρηση του Brunton Park ήταν αυτή του 76ου λεπτού, όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ σε 1-2, χάρη σε ένα τέρμα του Χόουπ με τρόπο που συναντά κανείς σπάνια σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο επιθετικός της Καρλάιλ περίμενε υπομονετικά στην πλάτη του Σκόφιλντ, που μπορεί να έχει το όνομα αλλά όχι και την χάρη του πρωταγωνιστή στο Prison Break, αφού πιάστηκε κορόιδο και μόλις άφησε την μπάλα στο χορτάρι, είδε τον αντίπαλο του να την κλέβει σκοράροντας σε ανυπεράσπιστη εστία!

Το τέρμα του 24χρονου επιθετικού μπορεί να μην έφτασε στους γηπεδούχους, σίγουρα όμως ο Χόουπ είναι η ελπίδα του... κλέφτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK