Ο Βέσελι μάς σύστησε το γιο του και 'κάρφωσε' το όνομά του

Ο Γιαν Βέσελι είχε το βαπτιστικό όνομα του πατέρα του. Γιαν κι εκείνος. Ο ίδιος και η σύζυγός του Νατάλια επέλεξαν κάτι διαφορετικό για το νεογέννητο γιο τους. Κάτι ιρλανδικό!

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ένας εισβολέας 'μπούκαρε' στη ζωή του Γιαν Βέσελι και της Νατάλια Μιλαντίνοβιτς στις 13 Νοεμβρίου. Ήταν ο λόγος που ο Τσέχος σέντερ έλειπε από τον αγώνα της Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό. Επιθυμούσε να είναι κοντά στη σύζυγό του και μαζί να βιώσουν αυτή τη μοναδική στιγμή. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον κατάλαβε και του έδωσε την άδεια που αιτήθηκε χωρίς να υπολογίζει το αγωνιστικό κόστος. Ασχέτως αν η τουρκική ομάδα δεν το πλήρωσε.

Ο Βέσελι επέστρεψε γεμάτος στη δουλειά ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Τρίτη. Έχοντας προηγουμένως πάρει μια γερή ρουφηξιά συναισθημάτων και συστήσει τον πρωτότοκο γιο του στους 'διαδικτυακούς' φίλους του.

"13 Νοεμβρίου 2018. Αυτή είναι η ημερομηνία που θα γιορτάζουμε περισσότερο. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που μεγάλωσες την οικογένειά μας. Δεν μπορούμε να περιγράψουμε το συναίσθημα που είχαμε όταν σε είδαμε για πρώτη φορά. Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές και την κατανόηση. Θα θέλαμε να σας συστήσουμε τον Λίαμ", έγραψε στο twitter.

Ο Λίαμ είναι ήδη 6 ημερών. Δεν θα φέρει το όνομα του παππού. Το είχε λάβει ο ίδιος ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε, θα ήταν μάλλον υπερβολή άλλος ένας, τρίτος διαδοχικός, Γιαν στην οικογένεια.

Ο Βέσελι μάς σύστησε το γιο του και 'κάρφωσε' το όνομά του

Επιλέχθηκε από το ζευγάρι το... ιρλανδικό Λίαμ. Που σημαίνει το 'κράνος της θέλησης'. Οι Νίσον και Χέμσγουορθ έχουν ήδη κάνει καριέρα μ' αυτό το όνομα. Ως ηθοποιοί. Λέτε να είναι η σειρά του νεογέννητου Βέσελι;

Νωρίς είναι ακόμη. Προς το παρόν ο χαζο-μπαμπάς της ιστορίας ονειρεύεται να το δει να μεγαλώνει.

Όπως μεγάλωσε καλά ο ίδιος. Πότε ήταν 21 και φιλιόταν δημοσίως τη βραδιά του draft με την Έβα Κοντούσκοβα και πότε έφτασε 28 όντας σύζυγος της Νατάλια Μιλαντίνοβιτς, με την οποία είναι ζευγάρι από το 2013, και πλέον πατέρας.

Ο Βέσελι μάς σύστησε το γιο του και 'κάρφωσε' το όνομά του

Ο κανόνας πως οι άνδρες παντρεύονται τις μελαχρινές είχε επιβεβαιωθεί για άλλη μια φορά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK