Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δοκίμασε το αυθεντικό 'Tsitsipas Souvlaki'

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επισκέφτηκε το ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης που βάφτισε σουβλάκι για χάρη του και δεν παρέβλεψε να δοκιμάσει ό,τι καλό του ετοίμασαν.

Greece's Stefanos Tsitsipas celebrates after defeating Spain's Roberto Bautista Agut in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 22, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill)
Greece's Stefanos Tsitsipas celebrates after defeating Spain's Roberto Bautista Agut in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 22, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Τους ' Σταλακτίτες', εκτός από τα σπήλαια, θα τους συναντήσεις στη Μελβούρνη (177-183 Lonsdale Street). Είναι εστιατόριο ηλικίας 39 ετών με ελληνική κουζίνα, από το μενού του οποίου δεν λείπει το σουβλάκι, ο γύρος, η σπανακόπιτα, η φασολάδα και τα γεμιστά!

Στους ντόπιους, ομογενείς και μη, είναι δημοφιλές, ειδάλλως δεν θα 'χε αντέξει τόσα χρόνια. Μάλιστα το 2014 δείπνησαν εκεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Αλλά και ο Αμερικάνος ηθοποιός Λου Ντάιμοντ Γουίλιαμς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δοκίμασε το αυθεντικό 'Tsitsipas Souvlaki'

facebook.com/stalactitesrestaurant

Παγκοσμίως ωστόσο έγινε γνωστό αφότου εμπνεύστηκε το 'Tsitsipas Souvlaki'. Μια σύνθεση με αλάδωτη ξεροψημένη πίτα, αρνίσιο κρέας, τομάτα, τζατζίκι φυσικά, φέτα, τηγανιτές πατάτες, δυόσμο, ρόδι, βασιλικό και τσίλι. Ένα πιάτο αξίας 16 δολαρίων Αυστραλίας (ή 10 ευρώ) που σερβίρεται σε χαρτί με μαιανδρικά μοτίβα.

Ο Τσιτσιπάς βρέθηκε στη μεγαλύτερη πόλη της 'χώρας των καγκουρό' για τη συμμετοχή του στο Αυστραλιανό Όπεν και μετά το τέλος των υποχρεώσεών του βρήκε λίγο χρόνο για περιήγηση. Μια ευκαιρία για ακόμη ένα τουριστικό video στο κανάλι που διατηρεί στο Youtube.

Προφανώς και δοκίμασε το έδεσμα με το όνομά του, για να ξέρει, βρε αδερφέ, πώς ταιριάζει το αρνί με το ρόδι και το τσίλι, αναδημοσιεύοντας τη σχετική φωτογραφία.

Οι ιδιοκτήτες διαφήμισαν την επίσκεψή του και με τη σειρά τους πόσταραν την ανάρτησή του.

Άντε και του χρόνου ένα για τη Μαρία Σάκκαρη.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Andy Brownbill

News 24/7

24MEDIA NETWORK