Πράγματα που διήρκεσαν λιγότερο από τη φόρα του Πολ Πογκμπά σε πέναλτι

Ο Πολ Πογκμπά χρειάστηκε 10'' μέχρι να πάρει φόρα για να εκτελέσει πέναλτι κόντρα στην Έβερτον και το twitter πήρε φωτιά. Η κούρσα του Μπολτ, η λύση του κύβου του Ρούμπικ, το Brexit διήρκεσαν λιγότερο...

Πράγματα που διήρκεσαν λιγότερο από τη φόρα του Πολ Πογκμπά σε πέναλτι
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η εκτέλεση πέναλτι του Πολ Πογκμπά στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον στο Ολντ Τράφορντ χάρισε μία μοναδική στιγμή στο κοινό.

Ο Γάλλος μέσος πήρε φόρα κι αντί να τρέξει για να εκτελέσει, έκανε κυριολεκτικά δεκάδες μικρά βηματάκια, με στόχο να εκνευρίσει τον τερματοφύλακα. Το αποτέλεσμα ήταν -φυσικά- να αστοχήσει, αλλά για καλή τύχη του, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι, επέστρεψε στα πόδια του και με πλασέ την έστειλε στην κενή εστία.

Σύμφωνα με τις... μετρήσεις, ο παγκόσμιος πρωταθλητής χρειάστηκε 28 βηματάκια και 10 δευτερόλεπτα για να εκτελέσει το πέναλτι. Συνολικά, στα τελευταία 5 πέναλτι έχει κάνει πάνω από 100 βηματάκια σύμφωνα με τους Times, έχοντας αποτύχει 2 φορές να σκοράρει.

Το twitter, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, έδωσε... ρέστα με την αντίδρασή του. Πρωταθλητής ο δημιουργός ενός βίντεο που δείχνει τον Γιουσέιν Μπολτ να τρέξει τα 100μ. σε λιγότερο χρόνο από αυτόν που χρειάστηκε ο Πογκμπά για να... τρέξει μέχρι την μπάλα και να σουτάρει.

Λιγότερο χρόνο χρειάστηκε ένας φοιτητής για να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ ή η Μέγκαν Μαρκλ για να ανέβει τα σκαλιά στο προαύλιο του κάστρου του Γουίντσον στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Στο #ThingsYouCanDoDuringPogbasPenaltyRunUp συγκεντρώθηκαν κι άλλα πράγματα που προλαβαίνεις να κάνεις σε αυτό το χρονικό διάστημα, με τον συμπαίκτη του Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να δίνει κι αυτός τον οβολό του ('Το να κάνεις επάνοδο στην καριέρα σου και να υπογράφεις νέο συμβόλαιο').

Το Brexit, το γήπεδο της Τότεναμ, η αλλαγή προπονητών στη Ρεάλ Μαδρίτης και πολλές ακόμα ιδέες κατέκλυσαν το twitter. Συγκεντρώσαμε ορισμένες εξ αυτών:













Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK