Ο Ρομέλου Λουκάκου προσπαθεί να αναστήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (στο FIFA 19)

Οι μεγάλες αδυναμίες δεν κρύβονται: σε πρόσφατο αφιέρωμα του Bleacher Report ο επιθετικός της Μάντσεστερ δήλωσε ότι στο FIFA 19 η αγαπημένη του ομάδα είναι η Ρεάλ και δεν τον ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος.

Ο Ρομέλου Λουκάκου προσπαθεί να αναστήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (στο FIFA 19)
AP/MARTIN RICKETT

Η καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αναστηθεί και ο ίδιος τους τελευταίους μήνες είναι μια πραγματική απειλή για τα δίχτυα κάθε ομάδας και ένας σέντερ φορ που θα μπορούσε με αξιώσεις να φτάσει ακόμα πιο ψηλά στο Champions League μαζί με την ομάδα του. Ο Ρομέλου Λουκάκου στον ελεύθερο του χρόνο ζει σαν ένας πραγματικός σούπερσταρ, μέσα σε ένα μέγαρο αξίας πολλών εκατομμυρίων λιρών, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τζακούζι, home cinema, γυμναστήριο, κουζίνα με προσωπικό σεφ, ακόμα και ένα στούντιο ηχογραφήσεων!

Ο Ρομέλου Λουκάκου προσπαθεί να αναστήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (στο FIFA 19)

Ο Βέλγος αθλητής παρουσίασε το σπίτι του στο Instagram του Bleacher Report και πέρα από τις εικόνες χλιδής, εκτόξευσε και μια μικρή 'βόμβα'. Ο Λουκάκου όπως όλοι μας έχει αδυναμίες σε διαχρονικά video games. Δεν είναι τόσο κολλημένος με το FIFA ώστε να παίρνει τον Navrogenidis και να σκοράρει ενάντια στην Μπαρτσελόνα του 1999, προτιμά όμως τη σύγχρονη εκδοχή του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα το FIFA 19. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι η αγαπημένη ομάδα του Λουκάκου στο παιχνίδι δεν είναι αυτή στην οποία βρίσκεται σήμερα, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ δήλωσε πως προτιμά να χειρίζεται τη Ρεάλ και μάλιστα να βάζει και τον εαυτό του στο παιχνίδι ως μεταγραφή! Μιλώντας στο Bleacher Report, μεταξύ άλλων τόνισε: " Ναι, αγαπώ τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή η ομολογία ίσως και να μου δημιουργήσει πρόβλημα..."

Ο Ρομέλου Λουκάκου προσπαθεί να αναστήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (στο FIFA 19)

Από την άλλη, η κορνιζαρισμένη φανέλα από το πρώτο του παιχνίδι με τη Μάντσεστερ και η αυτοβιογραφία του Φέργκιουσον σε περίοπτη θέση, είναι δυο στοιχεία που λογικά του δίνουν μια εύκολη 'συγχώρεση από τους οπαδούς των 'Κόκκινων Διαβόλων'. Το σίγουρο είναι πως του πάει η λευκή φανέλα.

Photo Credits: Associated Press

News 24/7

24MEDIA NETWORK