Τα λερωμένα sneakers που κοστίζουν πάνω από τον βασικό μισθό

Αυτά τα αστρονομικά ακριβά 'vintage' παπούτσια που λανσάρει γνωστός οίκος μόδας θα μπορούσαν να έχουν δεκάδες διαφορετικά σλόγκαν, εξαιτίας της τιμής τους, αλλά εξαιτίας και της αμφιλεγόμενης καθαριότητάς τους.

Τα λερωμένα sneakers που κοστίζουν πάνω από τον βασικό μισθό

Αν το έχεις ζήσεις στα στενά, αν νιώθεις αλήτης και κύριος ταυτόχρονα, τότε λογικά διαθέτεις κάμποσα vintage κομμάτια στη συλλογή με τα ρούχα/παπούτσια σου. Αυτή πρέπει να ήταν και η σκέψη των ανθρώπων της Gucci, όταν λάνσαραν ένα νέο τύπο δερμάτινων αθλητικών παπουτσιών "με επιρροές από το vintage αθλητικό ντύσιμο" (ουδεμία ομοιότητα με Air Jordan 4 και άλλα vintage διαμάντια).

Σίγουρα θυμίζουν κάτι από Σταμάτη Γαρδέλη σε νησιά στα '80s και Ντάνιελ Λαρούσο σε 'wax on-wax off' στιγμές. Πρόκειται για αθλητικά παπούτσια που είναι ρεαλιστικά λερωμένα και η τιμή τους στη βρετανική αγορά θα είναι 615 λίρες (περίπου 700 ευρώ). Ναι, αλλά είναι Gucci.

To σχετικό τρολάρισμα στο Twitter σχετικά με τα 'μοντέρνα' αυτά παπούτσια, έχει ήδη ξεκινήσει.

Αν η βρωμιά αποτελεί το κριτήριο για το πόσο vintage είναι ένα ένα ζευγάρι παπούτσια, τότε μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου παλιά trainers, να περπατήσεις σε λασπωμένους δρώμους και μετά από λίγο να νιώθεις πιο μέσα στη μόδα από ποτέ.

(Photo Credits: Gucci. Twitter)

News 24/7

24MEDIA NETWORK