Το προξενιό της Ellen DeGeneres στην Osaka

Η Naomi Osaka είχε την Τρίτη (16/10) γενέθλια. Έγινε 21. Η Ellen DeGeneres, των 77.000.000 followers στο Twitter της ευχήθηκε, στήνοντας γνωριμία με τον πρωταγωνιστή του Creed 2 και του Black Panther, Michael B. Jordan.

Το προξενιό της Ellen DeGeneres στην Osaka

Για αυτό υπάρχουν οι φίλοι. Για να σε στηρίζουν στα θεματάκια, στα οποία εμφανίζεις μια κάποια αδυναμία. H Ellen DeGeneres των 77 εκατομμυρίων followers, μόνο στο Twitter συμπάθησε την Naomi Osaka, στο βαθμό που μπήκε στη διαδικασία να λειτουργήσει ως μεσάζοντας της γνωριμίας της με τον celebrity που της έχει κλέψει την καρδιά.

Aν σου 'κλωτσάει' κάποιο όνομα, να εξηγηθώ: η Ellen DeGeneres είναι πολυβραβευμένη Αμερικανίδα κωμικός, ηθοποιός, παραγωγός (Eleveneleven), συγγραφέας, επιχειρηματίας (ED Ellen DeGeneres, με προϊόντα για άνδρες, γυναίκες, παιδιά και κατοικίδια) παρουσιάστρια ενός εκ των πιο δημοφιλών shows στις ΗΠΑ (Ellen) και ακτιβίστρια της LGBT κοινότητας. Η Naomi Osaka είναι η 21χρονη τενίστρια από την Ιαπωνία, που κατέκτησε το US Open (νικώντας τη Serena Williams) και βρίσκεται στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης.

H τελευταία βρέθηκε ως καλεσμένη, στην εκπομπή της πρώτης και εκεί εξομολογήθηκε πως o αγαπημένος της celebrity, αυτός που θα ήθελε να γνωρίσει και -γιατί όχι;- να γίνουν ζευγάρι, είναι ο Michael B. Jordan. Εστίασε λίγο στο B. To 'χουμε; Είναι ο πρωταγωνιστής του Black Panther.

Tην περασμένη Τρίτη, η Naomi είχε γενέθλια. Έγινε 21. Και η DeGeneres της έκανε το καλύτερο δώρο. Της ευχήθηκε μέσω Twitter, ταγκάροντας το αντικείμενο του πόθου της νεαράς και εναποθέτοντας μια εντυπωσιακή -το δίχως άλλο- φωτογραφία του.

Η Osaka έπαθε ένα σοκ, με τον 31χρονο ηθοποιό να μπαίνει στο παιχνίδι και να ποστάρει άλλη φωτογραφία, εξηγώντας "αυτή είναι καλύτερη και πιο πρόσφατη" πριν ευχηθεί χρόνια πολλά στην τενίστρια και την καλέσει στην πρεμιέρα του Creed 2, στο οποίο επίσης πρωταγωνιστεί.

H συνέχεια στο timeline σας.

Photo: AP Photo/Julio Cortez

News 24/7

24MEDIA NETWORK