Το βίντεο με τις χειρότερες στιγμές των φετινών Lakers είναι ένα μικρό διαμάντι

Αν θυμάσαι την ομάδα του σμηνάρχου Κάκαλου σε επεισόδιο του 'Της Ελλάδος τα Παιδιά', αυτό το video με πρωταγωνιστές τους Lakers, μοιάζει σχεδόν με remake.

Το βίντεο με τις χειρότερες στιγμές των φετινών Lakers είναι ένα μικρό διαμάντι
AP/SETH WENIG

Ο Λεμπρόν Τζέιμς σε ενέργειες τραβημένες από τα μαλλιά, ο ΜακΓκί και ο Ρόντο σε μια απέραντη μελαγχολία, ο Ρόντο με μια διαρκή έκφραση 'τι έγινε ρε παιδιά;', ο Λανς Στίβενσον με μπασκετικό τσαμπουκά που δεν οδηγεί πουθενά, ο Κούζμα και ο Ίνγκραμ, όλοι τους σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, όλοι τους μέλη των φετινών Λέικερς, μιας ομάδας γεννημένης για την καταστροφή ή και για την απόλυτη αναγέννηση.

Φυσικά το βίντεο με τις χειρότερες στιγμές των Λέικερς δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει την πρόσφατα τιμωρία, το 'σκοτείνιασμα' που χάρισε ο Χεζόνια των Νικς στον Λεμπρόν, μια στιγμή του φετινού NBA που ο πόνος και η απογοήτευση, αυτό το "πάμε σπίτια μας παιδιά, δεν βγαίνει η σεζόν" ακούστηκε από το Λος Άντζελες μέχρι τα Κάτω Πατήσια.

Η νίκη του Γιάννη επί του Λεμπρόν είναι άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο που κάποιους πλήγωσε και σε κάποιους άλλους χάρισε μπασκετική ηδόνη. Σε αυτή τη σεζόν λοιπόν, όπου οι Λέικερς θυμίζουν μια ξεκούρδιστη γκρανκάσα - όπως έγραψε και ο Φιλέρης για τον Ολυμπιακό- όσο άσχημο κι αν ακούγεται, θα έχουμε πολλούς και ξεχωριστούς κωμικούς λόγους για να τους θυμόμαστε.

Παρακαλώ φίλοι των Λέικερς, μην κλαίτε. Πάλι με χρόνια με καιρούς...

(κεντρική φωτογραφία: AP/Seth Wenig)

News 24/7

24MEDIA NETWORK