Ο Tom Brady διάλεξε τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί, αλλά δεν υπολόγισε κάτι

Αν η ζωή του γίνει ταινία, ο Tom Brady υπέδειξε ποιον θα ήθελε για τον κεντρικό ρόλο. Μόνο που η επιλογή του προκάλεσε απορίες.

Ο Tom Brady διάλεξε τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί, αλλά δεν υπολόγισε κάτι

Κοινός θνητός ο Tom Brady δεν είναι και το ενδεχόμενο η ζωή του να γίνει, κάποια στιγμή στο μέλλον, κινηματογραφική ταινία ας μην αποκλειστεί.

Αν τυγχάνει να μην τον έχεις ακουστά, πρόκειται για τον κορυφαίο εν ενεργεία παίκτη του αμερικάνικου football και σίγουρα τον πιο πετυχημένο στον 21ο αιώνα. Ένας Lebron James ή ένας Derek Jeter, αν προσπαθείς να βρεις συγκρίσιμα μεγέθη από άλλα αθλήματα των ΗΠΑ, μπαίνοντας δίπλα σε όλους τους μεγάλους του σπορ. Από το 2000 παίζει σταθερά στους Patriots και με απαρχή τον τίτλο του 2002 έχει συνολικά πέντε στην καριέρα του, οι οποίοι συνδυάστηκαν με τρία βραβεία MVP σε κανονική περίοδο και τέσσερα σε Super Bowl (ο τελικός του πρωταθλήματος). Με ποσοστό καριέρας στις πάσες που αγγίζει το 65%. Αφήστε που έχει στο πλευρό του την εντυπωσιακή Βραζιλιάνα Ζιζέλ!

Οι χολιγουντιανοί σεναριογράφοι εμπνέονται από τέτοιες ολοκληρωμένες προσωπικότητες και οι σκηνοθέτες λατρεύουν να δουλεύουν καλογραμμένες βιογραφίες. Δεδομένου ότι ο Brady διαθέτει το 'πακέτο' ενός σούπερ σταρ, τού τέθηκε το ιντριγκαδόρικο ερώτημα του 'ποιος θα ήθελες να σε υποδυθεί στο ενδεχόμενο που η ζωή σου γινόταν ταινία'.

Αν και πίσω από το μικρόφωνο ενός ραδιοφωνικού σταθμού, οι ακροατές κατάλαβαν ότι ο 41χρονος Καλιφορνέζος το σκέφτηκε δυο και τρεις φορές προτού καταλήξει στην απάντησή του. "Θα πήγαινα με τον Mark Wahlberg", αποκρίθηκε και εξήγησε γιατί. "Ένας Βοστονέζος θρύλος, από το Dorchester, ένας από τους τύπους που έχουν δουλέψει σκληρά".

Η απάντησή ήταν politically correct. Ο ίδιος είναι αθλητής των Patriots, της ομάδας της Βοστόνης και ο 47χρονος ηθοποιός του 'Planet of the Apes', του 'The Departed' κι άλλων 46 ταινιών ένας από τους πιο δημοφιλείς φανς. Οι δυο τους έχουν γνωριστεί και έχουν αποκτήσει οικειότητα.

Παρόλα αυτά η επιλογή του ξένισε αρκετά. Διότι ο Wahlberg δεν φέρνει καθόλου στον Brady. Ούτε υψομετρικά ούτε εμφανισιακά. Περισσότερο θα έβλεπαν για το ρόλο τον Matt Damon, παιδί επίσης της Μασαχουσέτης, από το Cambridge. Μην ξεχνάμε πως έχει ήδη εμπειρία από το σπορ, έχοντας το 2009 παίξει τον Νοτιοαφρικανό Francois Pienaar στο 'Invictus'. Την ταινία που παράλληλα με την προεδρική θητεία του φρεσκοεκλεγέντος προέδρου Νέλσον Μαντέλα, εξιστορούσε την πορεία της εθνικής ομάδας ράγκμπι προς την κορυφή του Παγκοσμίου Κυπέλλου (1995) κόντρα στα προγνωστικά.

Στο 'SB Nation' το προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα. Φτιάχνοντας όλο το καστ της ταινίας. Με τον John Cena, τον performer του WWE, ως ο δίμετρος tight end Rob Gronkowski και την Uma Thurman ως Gisele Bundchen. Σ' αυτήν την περίπτωση ο Matt Damon θα ήταν ο wide receiver Julian Edelman. Για να μην μείνει πικραμένος.

Λέτε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK